28 / 03 / 2024

Ideal Standard Vito Banyo Dolapları ile estetik ve fonksiyonellik birleşiyor!

Ideal Standard Vito Banyo Dolapları ile estetik ve fonksiyonellik birleşiyor!

Dünya markası Ideal Standard, modern çizgileri içeren yalın tasarıma sahip Vito Banyo Dolapları ile banyolarda estetikle fonksiyonelliği birleştiriyor.



Ideal Standard’dan banyolara yalın bir dokunuş “Vito”

 


Günden güne gelişen tasarım anlayışı, evin en kişisel alanlarından olan banyolara da ilham kaynağı oluyor. Modernizm, estetik, şıklık, fonksiyonellik gibi kavramlar ise günümüz banyolarının olmazsa olmazları arasında yerini alıyor. Ideal Standard’ın net ve estetik çizgileri mükemmel bir denge ile yorumlayarak hayata geçirdiği Vito Banyo Dolapları, modern tasarımı ve fonksiyonel yapısıyla da konforlu bir banyo deneyimi yaşatıyor.

 

Vito Banyo Dolapları, estetik anlayışınıza hitap ederek her banyoya uyum sağlıyor. Geniş depolama imkanı sunan ve yavaş kapanan dolapları  ile banyolara düzen getiren Vito,   gizli kulp sistemiyle de şık bir tasarım sergiliyor. Vito, beyaz ve marbella kiraz renk seçenekleriyle de modern zamanların havasını banyolara taşıyor.

 

101 cm, 86 cm, 65 cm boyutlarındaki Vito Lavabo ise her ebattaki banyolar için farklı alternatifleri beraberinde sunuyor.


Geri Dön