24 / 04 / 2024

Ideal Standard'ın yeni banyo mobilya serileri!

Ideal Standard'ın yeni banyo mobilya serileri!

Ideal Standard, dünya liderliği ile sunduğu teknoloji ve tasarımlarına iki yeni seri daha ekledi. Dünya markası Ideal Standard, Reflections ve Kingston Banyo Mobilya Serileri ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla günümüz banyolarına taşıyor.



Evin en çok kullanılan mekanlarından olan banyolar, farklı tasarımların sergilendiği, teknoloji ve şıklığın birbiriyle yarıştığı, dekorasyonun her geçen gün sınırları zorladığı alanlar olarak dikkat çekiyor. Ideal Standard, bu alandaki dünya liderliği ile sunduğu teknoloji ve tasarımlarına iki yeni seri daha ekledi. Modern hayatın içinde geçmişin zarif esintilerine de yer vermek isteyenler için Reflections ve ihtişamı seven, avangart bir tarzdan hoşlanan klasikçiler için Kingston.  


Reflections: Modern hayatın içinde geçmişin izleri

Reflections, geçmişten esinlenerek minimalist çizgilerin modern yorumuyla banyoları dizayn ediyor. Beyaz - altın ve siyah- altın seçeneklerinin bulunduğu seri, lake gövdesi ve saten altın kaplama kulplarıyla fark yaratıyor. Saten-altın lake ahşap çerçevesiyle göz dolduran Reflections ayna ise detaylardaki şıklığı simgeliyor. Strada lavabolar ile tamamlanan seri, banyolarda kusursuz bir görünüm elde etmek isteyenlerin beğenisine sunuluyor.


Kingston: İhtişam, zarafet ve avangart bir tarz

İhtişamı seven, avangart bir tarzdan hoşlanan klasikçiler için tasarlanan Kingston, özel tasarım saten altın kaplama kulpları ve saten altın lake ahşap çerçeveli aynasıyla banyoların atmosferini değiştiriyor. Ayrıcalıklı bir banyo deneyimi yaşamak isteyenler için tasarlanan Kingston Serisi’ne ait dolaplar gerek tasarımı gerekse modern görünümüyle banyoların havasını tamamen değiştiriyor. Lake kapak, saten-altın kaplama kuplu Kingston alt dolap ve yine aynı özelliklere sahip Kingston boy dolabı, günümüz banyolarını geçmişin ihtişamıyla yeniden yorumluyor. 

 


Geri Dön