26 / 04 / 2024

İder, Kanyon Naturel Yatak Odası ile sizi huzurlu uykuya davet ediyor!

İder, Kanyon Naturel Yatak Odası ile sizi huzurlu uykuya davet ediyor!

Dingin ve huzurlu yaşam alanları yaratma mottosuyla tasarımlarına yön veren İder Mobilya, özgün koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. Her detayı incelikle düşünülen, Kanyon Naturel Yatak Odası kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Konforu odanıza taşır…



Modern zamanların en büyük şikayeti, yorgunluk olarak kendini hissettiriyor. Günün stresini atabileceğimiz alanlar olan yatak odaları bu anlamda önem kazanırken, kullanıcılarının ihtiyaçlarını gözeterek tasarlanan ürünler vazgeçilmezimiz haline geliyor. Dingin ve huzurlu yaşam alanları yaratma mottosuyla tasarımlarına yön veren İder Mobilya, özgün koleksiyonlarına bir yenisini daha ekledi. Her detayı incelikle düşünülen, Kanyon Naturel Yatak Odası kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Konforu odanıza taşır…

Ortopedik destekli yapısıyla konforu odanıza taşıyan Kanyon Naturel, bej renk ve ahşap detaylarını başarıyla kombinleyerek yaşam alanlarınızda natürel bir atmosfer yaratıyor. Gardırop, karyola, iki komodin, şifonyer ve ayna parçalarından oluşan takım, ahşabın doğallığını modern bir çizgiyle evlerinize taşıyor.


Yeni koleksiyonu Kanyon Naturel ile tasarım anlayışını, ortopedik unsurlarla destekleyen İder Mobilya, konforlu yaşam alanları yaratmaya devam ediyor. Kanyon Naturel, çağın ihtiyaçlarına uygun çözüm sunan yapısıyla günümüzün yenilikçi evlerinde yerini almaya hazır.



Geri Dön