19 / 04 / 2024

İder Mobilya Alinda Köşe Koltuk ile keyfinize keyif katın!

İder Mobilya Alinda Köşe Koltuk ile keyfinize keyif katın!

İder Mobilya Alinda Köşe Koltuk ile dekorasyon trendlerini yakından takip ederek birbirinden farklı tasarımlarıyla sizin duygularınızı yansıtan yaşam alanları oluşturuyor.



Son yıllarda trend haline gelen köşe koltukları, evinizin dekorasyonuna uygun olarak dilediğiniz renk ve desenlerde seçebilirsiniz… Salonunuzda şık ve estetik bir görünüm oluşturmak isterken aynı zamanda fonksiyonelliği de düşünmelisiniz. Daha fazla oturma alanı ihtiyacına cevap veren köşe koltuklar, tarzınıza uygun berjerlerle tamamlanabilir. İder Mobilya, dekorasyon trendlerini yakından takip ederek birbirinden farklı tasarımlarıyla sizin duygularınızı yansıtan yaşam alanları oluşturuyor.


Dinlenmenin en güzel hali

Günün stresinden arınmak için dinlenme köşenize çekilin, arkanıza yaslanın ve hemen elinizin altındaki kitaplarınızdan seçerek okumaya başlayın. Alinda’nın kolçak kısmında bulunan bölmesinde en sevdiğiniz kitaplarınızı ve dergilerinizi hemen yanı başınızda bulundurabilirsiniz. Evinize rahatlık ve huzur getiren Alinda Köşe Koltuğu çok seveceksiniz.


İder’in kendine özgü modern ve estetik anlayışını yansıtan Alinda köşe koltuğun fildişi rengiyle evinizde ferahlık sağlayabilir veya zevkinize göre farklı bir renk tercih edebilirsiniz. Bir ikili koltuk, bir de uzanma koltuğunun bir araya gelmesiyle oluşan ve ergonomik yapısı ile konforu ön planda tutan tasarım, modern görünümüyle de göz dolduruyor.


İder Mobilya’da neredeyse her metrekareye uygun köşe koltuk bulunuyor. İder Mobilya’nın bu tasarımıyla daha keyifli vakitler geçirebilir ve tarzınızla fark yaratabilirsiniz.


Alinda Köşe Koltuk: 2.325 TL



Geri Dön