17 / 04 / 2024

İder Mobilya, Kalinda Koltuk Takımı ile salonların havası değişiyor!

İder Mobilya, Kalinda Koltuk Takımı ile salonların havası değişiyor!

Modern ve yenilikçi çizgileriyle evlerde yeni bir dönem başlatan İder Mobilya, Kalinda koltuk takımı ile salonlara farklı bir hava kazandırıyor. Kalinda koltuk takımı keyfine düşkün olanların öncelikli tercihi oluyor.



Modern ve yenilikçi çizgileriyle evlerde yeni bir dönem başlatan İder Mobilya, Kalinda koltuk takımı ile salonlara farklı bir hava kazandırıyor. Özel kumaş yapısı ve geniş oturma alanıyla salonlarda konfor dönemini başlatacak olan Kalinda koltuk takımı keyfine düşkün olanların öncelikli tercihi oluyor.


Salonlarda gri esintisi


Grinin iki farklı tonuyla oluşturulan Kalinda Koltuk Takımı, salonunuzun havasını yumuşatırken sahip olduğunuz mobilyalara da kolayca uyum sağlıyor. Tekli, üçlü ve ikili olmak üzere üç parçadan meydana gelen Kalinda Koltuk Takımı rahatlığı ve modern stiliyle öne çıkıyor. Kırlentler koltuk takımına zengin bir görünüm kazandırırken, kırlent kenarlarında kullanılan turuncu renk takıma bambaşka bir hava kazandırarak canlılık katıyor.


Renkleri ve modern çizgileriyle spor şıklığı salonlarınıza taşıyan Kalinda koltuk takımı İder mağazalarında kullanıcılarını bekliyor.



Geri Dön