20 / 04 / 2024

İder Mobilya Kardia TV Ünitesi ile evinize hareket katın!

İder Mobilya Kardia TV Ünitesi ile evinize hareket katın!

İder Mobilya Kardia TV Ünitesi ile evinize ideal çözümler sunuyor. Kardia TV Ünitesi modüler yapısıyla dikkat çekiyor.



Sürükleyici bir film ya da heyecanlı bir maç izlerken rahatlığın yanı sıra dekorasyonunun da göze hitap etmesi, kaliteli vakit geçirmeniz için oldukça önemli. Günün büyük bir kısmının geçirildiği salon ve oturma odaları için, ufak dokunuşlar ile daha şık ve konformist bir görünüm elde etmek sizin elinizde. Birbirinden kullanışlı modellerin yer aldığı detaylar, yaşam alanlarının daha ferah ve zarif görünmesine yardımcı oluyor. İder Mobilya, modüler yapısıyla dikkat çeken Kardia TV Ünitesi ile evinize ideal çözümler sunuyor.

Hem şık hem fonksiyonel

Kalite, rahatlık ve konforu bir araya getiren İder Mobilya, evin en çok vakit geçirilen oturma odaları için tasarladığı Kardia TV Ünitesi ile hayatınıza renk katmaya devam ediyor. Farklı geometrik formlu tasarım, ortama hareketlilik katarken, çoklu kullanılabilir özelliği günümüzün dekoratif ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılıyor. 


Kardia TV Ünitesi iddialı duruşu ve özgün tavrıyla, evlere İder Mobilya kalitesini taşıyor. Kullanışlı saklama alanı, dekoratif raf ve kitaplığı ile alandan tasarruf sağlıyor. Yaşadığınız mekana hoş bir hava katacak aydınlatma ve sehpa ile tamamlayacağınız Kardia TV Ünitesi, evinizde şık ve zarif yaşam alanları yaratmanıza yardımcı oluyor.


Köşeli formu ve cevizin doğal güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Kardia TV Ünitesiyle siz de evinize özgün bir görünüm kazandırabilirsiniz.


İder Mobilya Kardia TV Ünitesi: 2.110 TL


Geri Dön