29 / 03 / 2024

İder Mobilya Milas Koltuk Takımı’yla evinizin çehresi değişecek!

İder Mobilya Milas Koltuk Takımı’yla evinizin çehresi değişecek!

İder Mobilya, 2017 yılının trend renkleri ve desenlerinin kullanıldığı Milas Koltuk Takımı’yla evinizin çehresini değiştiriyor.



Kalite, rahatlık ve konforu bir araya getiren İder Mobilya, evin en çok vakit geçirilen oturma odaları için tasarladığı farklı modelleriyle hayatınıza renk katmaya devam ediyor. Ailenizin buluşma noktası olan oturma odaları, uzun bir günün ardından akşam keyifli sohbetler için istediğiniz konforu size sunuyor. 

Baharın tüm renkleri evinizde…


Pudra pembesi rengini ve çiçek desenini kullanarak bahar tazeliğini yakalayan İder Mobilya, salonunuzda şıklığı ve ferahlığı yakalamanızı sağlıyor. Zarif dokunuşların ve canlı renklerin yansıtıldığı Milas Koltuk Takımı fonksiyonelliği ile de göz dolduruyor.


Modern hayatın kalbinde değişik, farklı tasarım anlayışına sahip mobilyaları tüketici ile buluşturan İder Mobilya, 2017 yılının trend renkleri ve desenlerinin kullanıldığı Milas Koltuk Takımı’yla evinizin çehresini değiştiriyor. Üçlü, ikili ve tekli koltuktan oluşan takım, ayaklarında kullanılan ahşap detayıyla öne çıkarken, yatak olma özelliği ve geniş oturum konforuyla kullanım rahatlığı sunuyor.


Bahar esintisini evinize taşıyan Milas Koltuk Takımı, elegan siluetiyle evin her köşesinde kendine yer buluyor. Modern çizgisiyle yaşamınıza değer katan İder Mobilya ile eviniz renklensin…


İder Mobilya Milas Koltuk Takımı: 2.695 TL


Geri Dön