29 / 03 / 2024

İder Mobilya yaşam alanlarına sadeliği getiriyor!

İder Mobilya yaşam alanlarına sadeliği getiriyor!

İder Mobilya, Almura koltuk takımıyla yalın güzelliği yaşam alanlarınıza sunuyor. Füme rengiyle evlerin her köşesini sade güzelliğe büründüren Almura koltuklar, oval kolçak ve sırt gövdesiyle rahatlığı sunarak, dikkatleri üzerine çekiyor.



Canlı ve soft renkleri içinde barındıran İder Mobilya, Almura koltuk takımıyla yalın güzelliği yaşam alanlarınıza sunuyor. Füme rengiyle evlerin her köşesini sade güzelliğe büründüren Almura koltuklar, oval kolçak ve sırt gövdesiyle rahatlığı sunarak, dikkatleri üzerine çekiyor. 

Almura koltuk ile yalınlık ve rahatlık bir arada

Soft renkleri ve rahatlığıyla göz dolduran İder Mobilya Almura koltuk, her eve uygun ergonomik yapısıyla ilgi odağı oluyor. Estetik güzelliğiyle olduğu kadar fonksiyonelliğiyle de adından söz ettiren ve her eve uygun yapısıyla ilgi odağı olan Almura koltuk takımı, İder Mobilya kalite ve güvencesiyle kullanıcılarına ulaşıyor. 

Geniş oturma alanı sayesinde de konforlu bir dinlenmeye imkan veren koltuk takımı ile sonbaharda evinizi farklı kılabilirsiniz. İlham veren tasarımıyla siz de evinize hayata sakin bir pencereden bakarak yalın bir güzellik katabilir, konforunuzu ikiye katlayabilirsiniz. 


http://idermobilya.com



Geri Dön