27 / 04 / 2024

İder Mobilya'dan 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyası!

İder Mobilya'dan 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyası!

İder Mobilya’da 2016 fiyatlarından faydalanmak için son gün 14 Şubat. İder Mobilya, Sevgililer Günü’nün sıcaklığını evinizde yaşamanız için size özel fırsatlar sunuyor.



Her zevke ve bütçeye hitap eden İder Mobilya, 2017 fiyat listesini açıklamaya hazırlanıyor. Malzemesinden kumaşına, renginden tasarımına, insanlara yaşam alanlarında dilediği kombinasyona sahip olma özgürlüğü tanıyan İder, 2016 fiyatlarından yararlanmak isteyenleri 14 Şubat’a kadar mağazalarına davet ediyor.


Eşinizi mutlu edin ve aşkınızı tazeleyin

Kalpten geçen duyguları bazen bir cümle bazen bir mesaj bazen de bir obje ile dile getiriyoruz. Kalpten gelen ve samimi olan her şey gibi sevgi de büyüyor, güzelleşiyor ve anlam kazanıyor. İder Mobilya’nın, zengin renk ve kumaş seçenekleri, ürünlerinde farklı kombinasyonlar yapmaya imkan veren tasarımları ile sevginizi hissettirebilir ve özelleştirebilirsiniz. Yemek odasından, yatak odasına, TV ünitesinden, koltuk takımı, köşe takımı, baza, yatak, ev aksesuarlarına kadar uzanan ürün çeşitliliğiyle ihtiyacınız olan her şeyi İder Mobilya’da bulabilirsiniz.


Geri Dön