25 / 04 / 2024

İder Mobilya'dan Anneler Günü’ne özel berjer!

İder Mobilya'dan Anneler Günü’ne özel berjer!

İder Mobilya, “Benim annem özel, hediyesi de özel olmalı” diyenler için birbirinden farklı modelle berjerleri beğeninize sunuyor.



Bitmek bilmeyen sabrın, fedakarlığın, sevginin göstergesi annelerimiz… Her anınızda yanınızda olan, en değerli varlığınız annenize, bu sene farklı bir hediye almak ister misiniz? “Benim annem özel, hediyesi de özel olmalı” diyenler için İder Mobilya, birbirinden farklı model ve desene sahip berjerleri beğeninize sunuyor. 

Baş tacı annelerimize en özel köşe…

Anneler Günü’ne özel, farklı dokulara ve zengin kumaş seçeneğine sahip birbirinden değişik berjerler, İder Mobilya mağazalarında sizleri bekliyor. Zamanın trendi ne kadar değişirse değişsin modası geçmeyen ve her zaman kullanılan berjerler büyük ilgi görüyor. Eski klasik modellerin yanı sıra günümüze uyarlanarak tasarlanan sade ve modern berjerler ile annenize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Beğendiğiniz berjeri, evin en güzel manzaralı yerine koyarak annenize kahvesini yudumlarken; dinlenebileceği, hoş sohbetler gerçekleştirebileceği özel bir alan hazırlayabilirsiniz.

Birbirinden farklı tasarım ve konfora sahip berjerler, İder mağazalarında annelerini rahat ettirmek isteyenleri bekliyor.





Geri Dön