25 / 04 / 2024

İder Senna Yemek Odası: Özgün tasarımın en kullanışlı hali!

İder Senna Yemek Odası: Özgün tasarımın en kullanışlı hali!

İder Mobilya, Senna Yemek Odası’nı tasarladı. İder Mobilya, Senna ile evinizdeki keyif köşelerinin mimarı oluyor. Şıklık ve konforu birleştiren incelikli detaylar..



Bütün aileyi bir araya getiren akşam yemeklerinde, daha konforlu vakit geçirebilmeniz için İder Mobilya, Senna Yemek Odası’nı tasarladı. Her evin ihtiyacına ve genel dekorasyonuna uygun, zengin ürün alternatifleri sunan İder Mobilya, Senna ile evinizdeki keyif köşelerinin mimarı oluyor. 

Şıklık ve konforu birleştiren incelikli detaylar


Beyazın sadeliğini, ahşabın doğallığı ile bir araya getiren Senna Yemek Odası, fonksiyonel detaylarıyla evinizde konforlu bir yaşam alanı oluşturuyor. Alışılmış tasarım anlayışını baştan sona değiştiren koleksiyon, incelikli detaylarıyla da göz dolduruyor.


Vitrin, konsol, masa ve altı sandalyeden oluşan Senna Yemek Odası, form ve detaylarındaki özgünlüğü ile evinize standartların çok ötesinde bir estetik anlayış kazandırıyor. 


Ahşabın sıcaklığı ile konforun cazibesini bir araya getiren Senna Yemek Odası koleksiyonu İder mağazalarında kullanıcılarını bekliyor.


Geri Dön