23 / 04 / 2024

İdo Tatlıses, Eclipse Maslak'tan 1 milyon TL'ye daire aldı!

İdo Tatlıses, Eclipse Maslak'tan 1 milyon TL'ye daire aldı!

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo müzik dünyasındaki başarısıyla kendini ödüllendiriyor.Daha önce annesi Derya Tuna ile Zekeriyaköy'de villada yaşayan Tatlıses Maslak'a taşındı. İdo Eclipse Maslak'tan 1 milyon TL'ye daire aldı.



Şarkıcı İdo Tatlıses yeni evi için 1 milyon TL ödedi. İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo müzik dünyasındaki başarısıyla kendini ödüllendiriyor.


İdo Tatlıses, Eclipse Maslak tan 1 milyon TL ye daire aldı!


Daha önce kendine lüks bir cip alan İdo şimdi de aradığı evi buldu. Daha önce annesi Derya Tuna ile Zekeriyaköy'de villada yaşayan Tatlıses Maslak'a taşındı.


İdo Tatlıses, Eclipse Maslak tan 1 milyon TL ye daire aldı!


Genç şarkıcı Maslak'ta bulunan Eclipse Rezidans'tan 1 milyon TL değerinde lüks bir daire aldı.


Habertürk



Haber Korkusuz Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Daha önce kendine lüks bir cip alan İdo Tatlıses,  şimdi de aradığı evi buldu. Daha önce annesi Derya Tuna ile Zekerivaköy'de yaşayan Tatlıses Maslak'a taşındı. Genç şarkıcı Maslak"ta bulunan bir rezidanstan 1 milyon TL değerinde lüks bir daire aldı. 


Korkusuz



Haber Şok Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İDO Tatlıses müzikten kazandığını, gayrimenkule yatırıyor. İdo Maslak'tan aldığı yeni evi için 1 milyon TL ödeyerek maddi sıkıntıda olduğu iddialarının asılsız olduğunu kanıtladı. İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses, daha önce kendisine cip almıştı. Şimdi ise annesi Derya Tuna ile Zekeriyaköy'de villada yaşayan genç müzisyen Maslak'a taşındı. Kazandığı parayı gayrimenkule yatırmayı tercih eden İdo Tatlıses, Maslak'ta bulunan Eclipse Rezidans'tan 1 milyon TL değerinde lüks bir daire aldı. 


Şok


Geri Dön