24 / 04 / 2024

İdris Güllüce Çanakkale'ye çöp kamyonu, vidanjör ve itfaiye aracı hibe etti!

İdris Güllüce Çanakkale'ye çöp kamyonu, vidanjör ve itfaiye aracı hibe etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çanakkale’de ziyaret ettiği belediyelere çöp kamyonu, vidanjör ve itfaiye aracı hibe etti. Kentlerinde ilk kez bir bakan gördüklerini söyleyen Yeniceliler, Güllüce’ye yoğun ilgi gösterdi.



AK Parti İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, seçim çalışmaları kapsamında bu sabah Çanakkale’ye gitti. Helikopterle Çan İlçesi’ne inen Güllüce, önce Çanakkale Seramik Fabrikası’na gitti. Fabrikayı gezen Güllüce, ürünlerle ilgili olarak yöneticilerden bilgi aldı. Güllüce, dünyada sadece Çanakkale’de üretildiği söylenen ürünleri inceledi. Ürünleri yakından inceleyen Güllüce, “Dünyada kelimesi 7 harflidir. Söylemesi kolaydır. Ama altını doldurmak zordur. Tebrik ediyorum” dedi.



Bakan Güllüce, daha sonra da Yenice Belediye binasında Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar’ı ziyaret etti. Güllüce’yi burada bir sürprizle karşılaştı. Bakanın geldiğini duyan Kalkım Belediye Başkanı İbrahim Taşkın ve Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu da Yenice Belediyesi’nde bekliyordu. Belediye başkanlarının heyecanlı olduğunu gören Güllüce, sakin olmalarını istedi. Belediye başkanları ise “İlk kez bir Bakan ziyaretimize geldi. O yüzden heyecanımızı normal görün” şeklinde cevap verdi. Belediye başkanlarının sıkıntılarını ve sorunlarını dinleyen Güllüce, Yenice Belediye Başkanlığı’na çöp kamyonu, Ezine Belediye Başkanlığı’na vidanjör, Kalkım Belediye Başkanlığı’na ise itfaiye aracı hibe etti.



Görüşmelerin ardından Çanakkale sokaklarında yürüyüşe çıkan Bakan Güllüce, vatandaşlar tarafından yoğun bir sevgi gösterisiyle karşılaştı. Vatandaşlar Güllüce’nin elini sıkıp “Hoş geldiniz” dedi. Esnafla da selamlaşan Güllüce, bir taksi durağına uğrayıp taksi şoförleriyle sohbet etti.



Geri Dön