28 / 03 / 2024

İdris Güllüce M’expo projesine destek verdi!

İdris Güllüce M’expo projesine destek verdi!

İdris Güllüce, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın fuar projesi M’Expo’ya destek verdi. Bakan Güllüce, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’expo için, “Projelerini getirsinler, onay verelim” ifadelerini kull




Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın fuar projesi M’Expo’ya destek verdi. Bakan Güllüce, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’expo için, “Projelerini getirsinler, onay verelim” ifadelerini kullandı. 


Maltepe’de katıldığı bir toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Güllüce, Kılıç’ın proje için AK Partili belediye meclis üyelerinden  destek beklediğinin ve “Bu bir Türkiye projesidir” sözlerinin hatırlatılması  üzerine, “Başlasın o zaman çok iyi olur” dedi.   



 ‘SİYASİ JEST’

Kılıç, bir yurtdışı gezisi sırasında koltuğunu Maltepe Belediye Meclisi’nin AK Partili Grup Başkanvekiline önermişti. Siyaset sahnesinde rastlanmayan bu jest, uzun süre gündemde kalmıştı. Bakan Güllüce’nin fuar konusunda, CHP’li bir belediye başkanına desteği de aynı şekilde ‘siyasi jest’ olarak yorumlanırken; “Üretilecek hizmetten vatandaş yararlanacaksa, siyasi görüş ayrılığı bir kenara bırakılabilir” değerlendirmesi yapıldı.





Geri Dön