28 / 03 / 2024

İdris Güllüce'den Fikirtepe çıkarması!

İdris Güllüce'den Fikirtepe çıkarması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Fikirtepe karmaşasına el koyuyor. Bakan Güllüce, Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında il müdürlerinden bilgi almak ve durum değerlendirmesi yapmak için yarın İstanbul'a geliyor...



İdris Güllüce den Fikirtepe çıkarması!


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Fikirtepe başta olmak üzere kentsel dönüşüm projeleri hakkında durum değerlendirmesi yapmak üzere İstanbul'a geliyor. 


Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yetki devri yapılması ve Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü olarak bilinen T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Anadolu Yakası Hizmet Birimi'nin kapanmasının ardından bölge ile ilgili soru işaretleri artmıştı...


Emlakkulisi.com'a ulaşan bilgilere göre Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, yarın 18 Nisan 2014 Cuma günü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ve İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'ndeki müdürlerle toplantılar yapacak ve Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde son durum hakkında brifing alacak.


Öte yandan, Fikirtepe Dumlupınar, Eğitim ve Merdivenköy Mahallesi sakinleri tarafından kurulan FİDEM Derneği de Fikirtepe'deki sorunları dile getiren bir mektup yazarak Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye ulaştırdı. İşte o mektup:

Fikirtepe'den Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye açık mektup! Okumak için tıklayın!  


Bakan Güllüce'nin İstanbul programı!


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği, Bakan İdris Güllüce'nin 18 Nisan Cuma günü İstanbul'a geleceğini doğruladı. Müşavirliğin açıkladığı programa göre; Bakan Güllüce, Tuzla ve Ümraniye Belediyelerine birer ziyaret gerçekleştirecek. 


İşte o açıklama:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, yarın Tuzla ve Ümraniye Belediyelerini ziyaret edecektir.

18 NİSAN 2014 CUMA

 “Tuzla Belediyesini Ziyaret”  Saat : 11.00

"Ümraniye Belediyesini Ziyaret” Saat : 12.00


Geri Dön