25 / 04 / 2024

İETT müdürlüklerinde görev değişikliği!

İETT müdürlüklerinde görev değişikliği!

İETT içinde Personel Müdürlüğü, Yazı İşleri ve Kararlar Müdürlüğü, Eğitim Müdürlüğü, İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü, Metrobüs İşletme Müdürlüğü, Anadolu 1., 2. ve 3. Bölge Müdürlükleri, İşletme Yönetim Müdürlüğü görevlerine yeni isimler atandı.




İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nde (İETT) 20 Mayıs'ta yaşanan Genel Müdür değişikliğinden sonra 9 müdürlükte değişim yaşandı. 


Dr. Hayri Baraçlı'nın yerine İETT Genel Müdürlüğü'ne Mümin Kahveci'nin atanmasının ardından İETT'nin bazı birimlerinde görev değişiklikleri yapıldı. İETT'de 13 Haziran 2014 Cuma günü yapılan değişiklikle 9 müdürlüğe yeni isimler atandı... İETT'ten yapılan açıklama şöyle; 


"Yapılan görev değişikliğiyle 


Nuri Baltacı İşçi, Personel Müdürlüğü'ne; Kaya Türker, Yazı İşleri ve Kararlar Müdürlüğü'ne; Gökhan Kıdıl, Eğitim Müdürlüğü'ne; Mehmet Kılıç, İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü'ne; Ahmet Fuat Taşdemir, Metrobüs İşletme Müdürlüğü'ne; Burak Sevim, Anadolu 1. Bölge Müdürlüğü'ne; Ahmet Albayrak, Anadolu 2. Bölge Müdürlüğü'ne; Arif Duran, Avrupa 3. Bölge Müdürlüğü'ne ve Osman Adıgüzel, İşletme Yönetim Müdürlüğü'ne getirildi..."


Geri Dön