26 / 04 / 2024

İETT’nin İstanbulkart mobil başvuru merkezi Esenler’den hizmete başlıyor!

İETT’nin İstanbulkart mobil başvuru merkezi Esenler’den hizmete başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin geliştirdiği, antenli temassız kart teknolojisine dayanan bir elektronik bilet olan ve 2009 yılından bu yana kullanılan İstanbulkart’a daha kolay ulaşım sağlamak için İETT Mobil Başvuru Merkezi’ni hizmete açıyor...




İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin geliştirdiği, antenli temassız kart teknolojisine dayanan bir elektronik bilet olan ve 2009 yılından bu yana kullanılan İstanbulkart’a daha kolay ulaşım sağlamak için İETT Mobil Başvuru Merkezi’ni hizmete açıyor.


Jeton ve bilet kuyruklarını azaltan, daha az ücret, yüksek güvenlikli ve temassız oluşu gibi birçok avantajı bulunan İstanbulkart’a yolcuların hızlı ve kolay ulaşarak kullanımını daha da artırmak için harekete geçen İETT, Mobil Başvuru Merkezi oluşturdu. Vatandaşların yoğun olarak kullandıkları meydan, cadde ve üniversite kampüslerinde hizmet vermesi için İETT tarafından özel olarak dizayn edilen İstanbulkart Mobil Başvuru Merkezi ilk olarak Esenler’de hizmet vermeye başlayacak. 


Böylece, Mobil Başvuru Merkezi sayesinde yolcular, İstanbulkart Başvuru Merkezlerine gitmeden İstanbulkart’ı temin edebilecek.  Yolcularına 4 gişe ile hizmet veren İstanbulkart Mobil Başvuru Merkezi’nin hizmet verdiği noktaları, yolcular İETT’nin web sitesinden takip edebilecek. Yolcular sadece kartlarını temin etmekle kalmayıp, kayıp İstanbulkartlarında yer alan kontörleri de yeni alacakları İstanbulkartlarına aktarabiliyorlar. 


Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci’nin katılımlarıyla gerçekleştirilecek İstanbul’un ilk İstanbulkart Mobil Başvuru Merkezi’nin hizmete girmesi münasebetiyle düzenlenen törende, basın kuruluşunuzu temsilen bir arkadaşımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız. İlginizi ümit eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz. 


                                                               


Geri Dön