19 / 04 / 2024

İETT'nin otobüs ihalesi Otokar lehine sonuçlandı!

 İETT'nin otobüs ihalesi Otokar lehine sonuçlandı!

İstanbul BüyükŞehir Belediyesi İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün, 250 adet dizel yakıtlı solo tip otobüs ve 73 kalem yedek parça alımını içeren ihalesi Otokar lehine sonuçlandı




 İstanbul BüyükŞehir Belediyesi İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün, 250 adet dizel yakıtlı solo tip otobüs ve 73 kalem yedek parça alımını içeren ihalesi Otokar lehine sonuçlandı. 

     Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi AŞ'nin, yayınlanan açıklamasında, İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün ihtiyacı doğrultusunda açılan otobüs ihalesinin Otokar lehine sonuçlandığının şirkete tebliğ edildiği belirtildi. 

     Sözleşmenin imzasının, gerekli prosedürel işlemlerin yerine getirilmesi ile gerçekleşeceği dilege getirilen açıklamada, şunlar kaydedildi: 

     ''İhale 41,3 milyon Avro bedelli olup 250 adet dizel yakıtlı solo tip otobüs, yedek parça ve araçların 5 yıllık bakım ve idamesini kapsamaktadır. Bu ihale ile birlikte 26 Temmuz 2012 ve 12 Ekim 2012 tarihlerinde KAP üzerinden kamuya duyurulan İETT ile yapılan ihale neticeleri toplamı 750 adet araç ve 124,8 milyon Avro bedele ulaşmıştır. Teslimatlar 2012 yıl sonunda başlamış olup, 2013 yılının ilk yarısında tamamlanacaktır.'' 

AA


Geri Dön