24 / 04 / 2024

İFM Vakıfbank binası 711 milyon TL'ye inşa edilecek!

İFM Vakıfbank binası 711 milyon TL'ye inşa edilecek!

İstanbul’u dünyada 25 küresel finans merkezi arasına sokmak için projelendirilen İstanbul Finans Merkezi'nde inşa edilecek Vakıfbank binasını 711 milyon TL'ye REC Uluslararası İnşaat yapacak.



Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde inşa edeceği Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisler Projesi'nin ana yüklenici ihale süreci tamamlandı.


Vakıf GYO, Türkiye Vakıflar Bankası'nın inşaat işini 711 milyon TL+KDV bedelle REC Uluslararası İnşaat'a yaptıracak.


İstanbul Finans Merkezi projesi, İstanbul’u dünyada 25 küresel finans merkezi arasına sokmak için projelendirildi. İstanbul Finans Merkezi'ne inşa edilecek olan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın ihalesi yapıldı.


Vakıf GYO'nun KAP açıklaması:

Şirketimizin İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde yapımını gerçekleştireceği, T. Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'nin ana yüklenici ihale süreci tamamlanmış olup, söz konusu işin   711.000.000,-TL + KDV bedelle REC ULUSLARARASI İNŞAAT YATIRIM SAN VE TİC A.Ş.' ye yaptırılmasına karar verilmiştir.


Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Haber AA'da şu şekilde yer aldı


VakıfBank Genel Müdürlük Binası ve Tesisleri Projesi, 711 milyon lira + KDV bedelle REC Uluslararası İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret AŞ'ye yaptırılacak.


Vakıf Gayri̇menkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamasında, şirketin İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde yapımını gerçekleştireceği, Vakıflar Bankası TAO Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'nin ana yüklenici ihale sürecinin tamamlandığı belirtildi.


Açıklamada, söz konusu işin 711 milyon lira + KDV bedelle REC Uluslararası İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret AŞ'ye yaptırılmasına karar verildiği bildirildi.


AA


Geri Dön