28 / 03 / 2024

Alanya Mahmutlar'daki Kardelen Sitesi'nde 50 bin TL'ye icradan konut!

 Alanya Mahmutlar'daki Kardelen Sitesi'nde 50 bin TL'ye icradan konut!

Alanya 2. İcra Müdürlü'nden Alanya Mahmutlar Köyün'de Kardelen sitesinde bulunan 50 bin TL'ye konut satılacak. Satış, 25 Haziran Pazartesi günü 09:30-09:40 saatleri arasında yapılacak




İlan şöyle;


                                T.C ALANYA 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ

Dosya No: 2010/11 İz.Şuyu Örnek No:27 TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


1-Tapu Kaydı:


Antalya ili,Alanya ilçesi,Mahmutlar köyü, Meydan mevkii,3721 parsel,B Blok,5.kat,22 nolu Bağ.Böl.de kayıtlı mesken nitelikli taşınmaz


Hali Hazır Durumu :


Parsel Mahmutlar belde merkezine yaklaşık 300 m. mesafede,turistik yola ve denize 450-500 mt. mesafededir. Parsel üzerinde zemin+4 kattan oluşan 2 Blok apartman olup site şeklindedir. Site ismi Kardelendir.22 nolu bağımsız bölüm B Blok 5.kattadır. Taşınmazın Batıya ve Kuzeye cephesi vardır.2+1 diye tabir edilen,salon,mutfak,2 adet yatak odası,wc ve banyodan ibarettir. Mutfak ayrı mutfaklıdır ve henüz mutfak dolabı yapılmamıştır. İskana göre taşınmaz 73 m2 alana sahiptir. Taşınmazın 3 adet balkonu vardır.Bina asansörlüdür. Bina yaklaşık 10 yıl yıpranmalıdır. Peyzaj düzenlemesi yapılmış, sert ve yeşil alanları bakımsızdır. Binanın çatısı olmayıp açık teras şeklindedir. Daire giriş kapısı ahşap kapıdır. Mutfakta mutfak dolabı ile tezgahı yoktur. Zemin kaplamalarının bir kısmının seramik kaplama olarak yapıldığı,fakat salonun döşeme kaplamasının yapılmamış olup, şaplı beton halindedir. Banyolarda seramik yapılmış, fakat lavabo, kjozet ve bataryaları ile banyo kapısı yoktur. İç kapılar ahşap kapı, dış doğramalar ahşap doğramalıdır, iç duvarlar sıva üzeri plastik boyalıdır. Dış cephe saplaması sıva üzeri akrilik boyalıdır.22

nolu bağımsız bölümün bakıma ve tadilata ihtiyacı vardır.t Tşınmazın balkonundan kısmen deniz görülebilmektedir.


İmar Durumu:


Parsel mecut imar planı içerisinde ayrık nizam 6 katlı konut alanında olup,6 (z+5) kat inşaata müsaadelidir. 25.10.2001 tarihinde ruhsat yenileme yapılmış ve 18.06.2009 tarihinde İskanı alınmıştır.


Muhammen Bedeli: 50.000,00 TL

Satış Saati: 09:30 - 09:40 Arası


Satış Şartları:


1-Satış 25.06.2012 günü yukarıda belirtilen saatler arasında ALANYA ADLİYESİ MEZAT SALONU N0:B-2 ALANYA adresinde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin %60’ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartiyle 05.07.2012 günü ALANYA ADLİYESİ MEZAT SALONU NO: B-2 ALANYA adresinde yukarıda belirtilen saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Şu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40 ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.


2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20'si nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tapu alım harcı, damga vergisi ile K.D.V. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ve tellaliye ücreti satış bedelinden ödenir.


3-ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin  bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz.ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde haklan tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.


4-İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatılmamak sureti iıe ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve      kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır, ihale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.


5-Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.


6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.


iş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur.

(ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleride dahildir.) (İİKm.126)


B:31973 www.bik.gov.tr Resmi İlanlar www.ilan.gov.tr’de


İlan için tıklayın


Geri Dön