18 / 04 / 2024

Ankara Etimesgut'da 100 bin TL'ye satılık konut!

Ankara Etimesgut'da 100 bin TL'ye satılık konut!

Sincan 3. İcra Müdürlüğü' nden Etimesgut Yeşil Göksu Sitesinde bulunan konut 100 bin TL'ye satılacak. Satış; 22 Haziran Cuma günü ve 2 Temmuz Pazartesi günü 10:30-10:35 saatleri arasında yapılacak



İlan şöyle;


T.C. SİNCAN 3. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ DOSYA NQ:2010/2696 TAL.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Tapu Kaydı:


Ankara iii Etimesgut ilçesi Eryaman Yavuz Selim Mahallesi 752 sokak Yeşil Göksu sitesi C-2 Blok I .kat 5 nolu mesken daire 5 nolu kömürlük dclentisi ile tmann ve tapunun 4582! ada I parselinde bulunmaktadir.Net 85,00 m2 kullanım alanı olan l/80arsa paylı 5 no'lu daire C-2 Blok apartmanın I .kat kuzey-doğu cephesinde bulunmaktadır.


Hali Hazır Durumu :


5 nolu daire zemin listü I .normal katta yer almaktadır.Mesken bağımsız daire 3 oda,salon, antre,banyo, mutfak ,wc ve iki adet balkondan kuruludur.3 oda salon taban kaplaması laminat parke kaplı duvarlar alçı sıva üzeri plastik badanalıdır.Mutfakta alt list dolap tezgah batarya takılmamış vaziyettedir,Banyo wc lavabo klozet musluk ve bataryalar takılmamış vaziyettedir.Dairenin kombi kalorifer tesismı çekilmiş kombi ve radyatörler takılmamış vaziyettedir.


İmar Duruma :


85016 nolu kesin parselasyon planı kapsamında bulunan, imarın 45821 ada I sayılı parselin konul alanı olarak ayrıldığı .TAKS*

0,20 - KAKM00, maksimum konut sayısının 82 ve yapı yüksekliğinin Hmax=Sebest olacak şekilde yapılanma koşullarının bulunduğu tesbit edilmiştir.


Muhammen Bedeli : 100.000.00 TL

Satış Saati: 10:30 - 10:35 Arası


Satış Sırtlan :


1-Satış22.012 günü yukarıda belirtilen saatler arasında SİNCAN ADLİYESİ MEZAT SALONUNDA adresinde açık artırma suretiyle yapılacaktır.Bu artırmada tahmin edilen değerin %Wmı ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şaıtiyle 02.07.2012 günü SİNCAN ADLİYESİ MEZAT SALONUNDA adresinde yukarıda belirtilen saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur, Şu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40 ını bulması ve satış isteyenin alacağına tüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fâzla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir,


2-Artırmayaiştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20'si nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Akı istediğinde lOgünü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tp alım harcı, damga vergisi ile %İ8 K.D.V. alıcıya aittir.Birikmiş vergiler ve tellaliye ücreti satış bedelinden ödenir,


3-ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır, Aksi takdirde hakları tapu skili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.


4-İhakye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tim alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki foktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacakladır. İhale Mı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fek, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.


5-Şartname,ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.


6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmilş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.


iş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olu


(ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipieride dahildir.)


(Basın No: 31188 www.bik.gov.tr) Resmi ilanlar: wwwjlan.gov.tr1 de


İlan için tıklayın



Geri Dön