25 / 04 / 2024

Ayvalık'ta Troya Villaları Alder Sitesi'nde 110 bin TL'ye icradan satılık dubleks villa!

 Ayvalık'ta Troya Villaları Alder Sitesi'nde 110 bin TL'ye icradan satılık dubleks villa!

Ayvalık İcra ve İflas Müdürlüğü, Balıkesir ili Ayvalık ilçesi Küçükköy beldesi Viğla mevkiinde bulunan Troya Villaları Alder Sitesi'ndeki dubleks villayı 110 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 03 Temmuz 2012 14:20-14:30 saatleri arasında yapılacak



Verilen ilan şöyle;


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI AYVALIK İCRA VE İFLAS MÜDÜRLÜĞÜNDEN

DOSYA NO: 2007-197 Ta.

Bir borçtan dolayı ipotekli bulunan :

Tapu Kaydı: Balıkesir ili, Ayvalık ilçesi, Küçükköy beldesi, Viğla mevkii, tapunun 5727 parselde.

1 nolu bağımsız bölümde zemin ve 1. kattan oluşan tam hisseli dubleks mesken eklenti bilgileri: Ayvalık Sulh Ceza Mahkemesinin 11/11/2009 tarih ve 693 D. İşler sayılı kararı ile ihtiyate tedbir kararı bulunmaktadır.

Özellikleri: Taşınmaz: Balıkesir ili, Ayvalık ilçesi, küçükköy beldesi, Viğla mevkii  İzmir  asvaltı üzeri Troya villaları Alder sitesi 5727 parsel 1 nolu villa adresinde bulunmaktadır. Zemin kat,

1. kat ve çatı arası katından ibarettir. Yaklaşık 110 m2 kapalı alana sahiptir. Zemin katında 1 salon açık mutfak ve üst kata çıkış merpenleri, 1. katında 2 oda, 1 banyo ve ve çatı arasına çıkış merpenleri, çatı arası katında da 1 oda ve 1 banyo ve bulunmaktadır. Bu meskenin kaba inşaatı tamamlanmış iç ve dış sıvaları yapılmış iç ve dış doğramaları yapılmamış teras perfolaları yapılmamış, mutfak dolabı takılmamış, merpenler yapılmamış, dış cephe boyası ve çatı kaplaması yapılmamış durumdadır.

İmar Durumu: A2 E konut nizamında 2 katlı yapı yapımına elverişlidir.

Değeri: 110.000,00 TL Satış Saati: 14.00-14.10

Tapu Kaydı: Balıkesir ili, Ayvalık ilçesi, Küçük köy beldesi, Viğla mevkii, tapunun 5727 parselde,

1 nolu bağımsız bölümde zemin ve 1. kattan oluşan tam hisseli dubleks mesken eklenti bilgileri:

Ayvalık Sulh Ceza Mahkemesinin 11/11/2009 tarih ve 693 D. işler sayılı kararı ile ihtiyate tedbir kararı bulunmaktadır.

Özellikleri: Taşınmaz: Balıkesir ili, Ayvalık ilçesi, küçükköy beldesi, Viğla mavkii İzmir asvaltı üzeri Troya villaları Alder sitesi 5727 parsel 1 nolu villa adresinde bulunmaktadır. Zemin kat,

1. kat ve çatı arası katından ibarettir. Yaklaşık 110 m2 kapalı alana sahiptir. Zemin katında . 1 salon açık mutfak ve üst kata çıkış merpenleri, 1. katında 2 oda, 1 banyo.ve ve çatı arasına çıkış merpenleri, çatı arası katında da 1 oda ve 1 banyo ve bulunmaktadır. Bu meskenin kaba inşaatı tamamlanmış iç ve dış sıvaları yapılmış iç ve dış doğramaları yapılmamış teras perfolaları yapılmamış, mutfak dolabı takılmamış, merpenler yapılmamış, dış cephe boyası ve çatı kaplaması yapılmamış durumdadır, imar Durumu: A2 E konut nizamında 2 katlı yapı yapımına elverişlidir.

Değeri: 110.000,00 TL Satış Saati: 14.20-14.30

İpotekten ari olarak satılarak parnaya çevrilecektir.

Satış Şartları:

1-Satış 03.07.2012 Salı günü yukarıda yazılı saatler arasında Ayvalık icra ve İflas Müdürlüğünde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetinin %

60’ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şarti ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartiyle 13.07.2012 Cuma günü yukarıda yazılı saatler arasında Ayvalık icra ve iflas Müdürlüğünde ikinci attırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da bu miktar elde edilememişse taşınmaz en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak üzere artırma ilanında gösterilen müddet sonunda en çok artırana ihale edilecektir. Şu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40’ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetinin % 20’si nispetinde pey akçesi (T.Lirası veya devlet tahvili dışındaki döviz kabul edilmeyecektir.) veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tellaliye resmi, tapu satım harcı satış bedelinden ödenecek, damga resmi, tahliye ve teslim masrafları ile KDV, tapu alım harcı alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.

3-ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dâir olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır.

4-İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt ' faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5-Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarası ile Müdürlüğümüze başvurmaları ile satış ilanın tebliğ edilemeyen alakadarlara tebliğ yerine kâim olacağı ilan olunur.

(*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleride dahildir.

B:31266


İlan için tıklayın!


Geri Dön