26 / 04 / 2024

Bahçe Belediyesi, 1.3 milyon TL'ye işyeri ve konut yaptıracak!

 Bahçe Belediyesi, 1.3 milyon TL'ye işyeri ve konut yaptıracak!

Bahçe Belediyesi, Osmaniye ili Bahçe ilçesi İslam mahallesindeki arsa üzerine işyerleri (dükkanlar) ve konutlar yaptırma işini 1 milyon 347 bin 514,43 TL'den ihaleye çıkardı. İhale, 30 Mayıs 2012 Çarşamba günü saat 15:00'de yapılacak



Verilen ilan şöyle;


BAHÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN

KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR


Belediyemiz mülkiyetinde bulunan ve aşağıda bilgileri belirtilen taşınmaz, kat karşılığı inşaat yapılmak üzere 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif usulü ile ihale edilecektir.

1-İhale Konusu İş: Osmaniye İli, Bahçe ilçesi, İslam Mahallesi, 103 Ada, 5 Parselde bulunan taşınmaza; 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile kat karşılığı inşaat yapılması işidir.

İhale Konusu İşin:

İLİ: OSMANİYE

İLÇESİ: BAHÇE

MAHALLESİ: İSLAM

PAFTA/ADA/PARSEL: 103ADA5 PARSEL

TAŞINMAZIN YÜZÖLÇÜÛM : 996.33 m2 TAPUDAKİ VASFI: ARSA

KULLANIM ŞEKLİ: İŞYERLERİ (DÜKKANLAR) KONUTLAR

YAPI KULLANIM ALANI: 2973 m2

MUHAMMEN BEDELİ: 1.347.514.43 TL

GEÇİCİ TEMİNAT BEDELİ :40.425.43 TL

2-Bu işe ait ihale dokümanı; İslam Mahallesi Cumhuriyet Meydanı No: 9/2 Bahçe Osmaniye adresinde bulunan, Fen işleri Müdürlüğünde ve Belediyemiz resmi internet sitesi www.bahce.bel.tr adresinde bedelsiz olarak görülebilir. Ancak ihaleye teklif verecek isteklilerin; ihale dokümanını, Mali Hizmetler Müdürlüğü veznelerine 100 TL doküman bedeli yatırıp, makbuzunu getirmek suretiyle, Mali Hizmetler Müdürlüğünden almaları zorunludur.

3-İhale; İslam Mahallesi Cumhuriyet Meydanı No: 9/2 Bahçe Osmaniye Adresinde bulunan Belediye hizmet binasındaki toplantı salonunda 30 Mayıs 2012 tarihinde saat 15:00 de, 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile yapılacaktır.

4-İhaleye teklif verecek olan isteklilerin, ihale zarflarını 30 Mayıs 2012 tarihinde saat 13:00’e kadar Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğüne bir dilekçe ekinde vermeleri gerekmektedir.

5-İstekliler tekliflerini ilanın 4. maddesinde belirtilen zamandan önce ulaşması kaydıyla iadeli taahhütlü olarak da gönderebilirler. Postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmez.

6-2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 6. maddesinde belirtilen kimseler doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar.

7-Belediye ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir.

8-İlan bedeli dahil vergi, resim, harçlar ile ihale şartnamesinde belirtilen diğer tüm giderler ihale üzerinde kalan istekli tarafından ödenecektir.

9- İhaleye katılacak gerçek veya tüzel kişilerin aşağıda belirtilen belgeleri teklif zarflarında sunmaları zorunludur; İsteklilerin;

a)Kanuni ikametgah belgesi ile tebligat için adres beyanı, ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ve varsa elektronik posta adresini gösteren imzalı belge.

b)Mevzuatı gereği;

b.1. Gerçek kişi olması halinde; 2012 yılı içerisinde alınmış Ticaret ve/veya Sanayi Odası ve/veya esnaf ve sanatkar odası ve/veya ilgili meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge ile müteahhitlik belgesi vereceklerdir.

b.2.Tüzel kişi olması halinde; 2012 yılı içerisinde alınmış, Tüzel kişiliğin bulunduğu yer mahkemesinden ve/ve ya Ticaret ve/veya Sanayi Odası ve/veya esnaf ve sanatkar odası ve/veya ilgili meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge ile müteahhitlik belgesi vereceklerdir.

c)Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza Beyannamesi veya İmza Sirküleri

c.1.Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

c.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

d)İstekli adına vekâlet edilmesi halinde, istekli adına teklifte bulunacak vekilin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

e)İhale ilanının 1. maddesinde ve ihale şartnamesinin 4. maddesinde belirtilen tutar kadar geçici teminat vereceklerdir.

f)İhalenin ilk ilanından sonra (İlk ilan günü dahil) düzenlenmiş olan banka referans mektubu (Muhammen bedelin en az % 20’si oranında kullanılmamış nakit ve en az % 20'si oranında teminat mektubu kredisi olacaktır.)

g)İlan tarihinden sonra ilgili vergi dairesinden alınmış, isteklinin vergi borcu olmadığını gösterir belge. (Aslı veya noter onaylı sureti). İlgili vergi dairesinden onaylı son iki yıla ait vergi durumunu gösteren belgeler.

h)İlan tarihinden sonra S.G.K/dan alınacak, prim borcu olmadığına dair belge. (Aslı veya noter onaylı sureti)

ı) İhale konusu taşınmazın yerinde görüldüğüne dair fen İşleri Müdürlüğünden temin edeceği yer görme tutanağı.

j) İhale şartnamesine uygun olarak hazırlanacak Teknik Personel Taahhütnamesi ve araç- gereçlerle ilgili ekipman taahhütnamesi.

k) Ortak girişimlerde her bir ortak için ayrı ayrı (a), (b), (c), (d), (g) ve (h) bentlerindeki belgeler düzenlenecektir.

I) İhale dokümanında belirtilen şartlara göre teklif mektubu

m) İstekliler, 2886 sayılı Devlet İhale kanuna göre yasaklı olmadığına dair beyanda

bulunacaklardır.

n) Bu işe teklif verecek gerçek veya tüzel kişilerin son beş yılda benzeri tek taahhütte en az 3.000,00 (üç bin) m2 veya ayrı ayrı taahhütler olarak toplamda en az 5.000.00 (Beş bin) m2

konut veya işyeri inşaatını    bitirmiş ve teslim etmiş olması ve bu işlere ait İŞ BİTİRME BELGELERİ’ ni vermesi gerekmektedir.

İstekliler,yukarıda  sayılan belgelerin aslını ve  ya aslına uygunluğu noterce onaylanmış örnekleri vermek zorundalar. ( Noter onaylı belgelein aslına uygun olduğunu belirten bir şerh taşıması zor unlu olup, suretı veya fotokopisi görülerek onaylanmış olanlar ile “ibraz edilenin aynı dır” veya bu anlama  gelecek bir şerh taşıyanlar geçerli kabul edilmeyecektir.) İhaleyi teklif veren istekliler işbu 9 maddeden oluşan ilan ve ihale dökumanında ki hususları kabul etmiş sayılır.  

B: 30965


İlan için tıklayın!                                  



Geri Dön