16 / 04 / 2024

Bodrum'da 320 bin TL'ye icradan satılık dubleks konut!

 Bodrum'da 320 bin TL'ye icradan satılık dubleks konut!

Bodrum 1. İcra Müdürlüğü tarafından 320 bin TL'ye dubleks konut satılacak. Satış, 20 Temmuz Cuma günü 10:25-10:30 saatleri arasında yapılacak



İlan şöyle;


BODRUM 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

DOSYA NO: 2011-770 E ÖRNEK NO: 27


Satılmasına Karar verilen Taşınmazın Cinsi, Niteliği, Kıymeti ve Önemli Özellikleri:


1- Tapu Kaydı: MUĞLA İLİ, BODRUM İLÇESİ, YALI KAVAK KÖYÜ, SÜLÜKLÜ MEVKİİ, 14 CİLT, 1347 SAYFA NO, 461 ADA, 1 PARSELDE 5.623,88 m2 YÜZÖLÇÜMLÜ, C BLOK, ZEMİN 1 KAT, 1 NOLU BAĞIMSIZ BÖLÜM, DUBLEKS MESKEN


Hali Hazır Durumu: Satışa konu taşınmaz, Bodrum'dan Yalıkavak'a giderken Yalıkavak kavşağını geçtikten 200 metre sonra sol tarafta yer almaktadır. Yalıkavak belediyeye 800 metre, Bodrum merkeze 19 km, mesafede olan parsel üzerindeki yapılaşma Camelot Residans sitesi olarak adlandırılmıştır. Konu bağımsız bölümle birlikte parsel üzerinde bulunan tüm bağımsız bölümlerin tamamlandığı ve ikamet amaçlı kullanıldığı görülmüştür. Tüm bağımsız bölümler hakim deniz manzaralıdır. Bölgedeki yapılaşma oranı % 90 oranlarındadır. Taşınmaz site içinde iki katlı tekli blok olarak inşa edilmiş olup, site içindeki yüzme havuzunun hemen üst taraında bulunmaktadır. Kapılar kilitli olduğundan içeride inleme yapılmamış, dışarıdan yapılan incelemelerde dubleks meskenin iki katlı betonarme bina olarak inşa edildiği, zemin katında salon, açık mutfak, wc ve açık teras, 1. katında yatak odalarının olduğu, dış kapının çelik kapı, teras üzerinin ahşap pergola yapıldığı, pencereler beyazrenkli pvc, att kat döşeme kaplamalarının seramik, binanın dış cephesinin kısmen taş giydirme cephe kaplaması yapıldığı görülmüştür. İkamet amaçlı kullanılan taşınmazın 120 m2 yi aşkın kullanım alanı bulunmaktadır. Bakımlı temiz taşınmazın duvarları taş duvar, bahçe peyzajlarının çimenlendirme yapıldığı ve site içerisinde müştakil ev şeklinde inşa edildiği görülmüştür.


İmar Durumu: KONUT ALANINDA KALAN PARSEL, E:0,20 İNŞAAT EMSALİNE SAHİPTİR.

BİNA YÜKSEKLİĞİ h:6,50, TAKS:%10, KAKS:%20 MİNİMUM PARSEL BÜYÜKLÜĞÜ 1000M2,


Muhammen Bedeli: 320.000,00 TL K.D.V Oranı: %1

Satış Saati: 10:25 -10:30 Arası

Satış Şartları:


1-Satış 20.07.2012 günü yukarıda belirtilen saatler arasında Bodrum 1. İcra Müdürlüğü önü (Koridor) - Bodrum Adliyesi Bitez - BODRUM adresinde açık artırma suretiyle yapılacaktır.

Bu artırmada tahmin edilen değerin % 60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartiyle 30.07.2012 günü Bodrum 1. İcra Müdürlüğü önü (Koridor) - Bodrum Adliyesi Bitez - BODRUM adresinde yukarıda belirtilen saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Şu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40’ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.


2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin % 20'si nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tapu Harcı alıcı payı, ihale Damga Vergisi ile KD.V. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ve Tellaliye Ücreti ve Tapu Harcı satıcı payı sataş bedelinden ödenir.


3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin iş bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.


4-ihaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.


5-Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirce isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.


6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

İş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur.


İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleride dahildir.

B: 35399


İlan için tıklayın



Geri Dön