19 / 03 / 2024

Ihlamur Konakları Florya’da ön talep toplanıyor!

Ihlamur Konakları Florya’da ön talep toplanıyor!

Firma: Beyaz İnşaat

Proje: Ihlamur Konakları Florya

Beyaz İnşaat’ın imzası ile hayata geçirilen Ihlamur Konakları Florya’da ön talep dönemi başladı. Firma, büyük beğeni toplayan Beyaz Park Topkapı projesinin ardından Florya’nın merkezinde konumlandırdığı Ihlamur Konakları’yla konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım imkanı daha sunuyor.



Levent, Etiler, Tarabya, Ataköy, Topkapı gibi İstanbul’un değerli bölgelerinde hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Beyaz İnşaat, Avrupa Yakası’nın en değerli ve elit bölgesi Florya’da konumlandırdığı Ihlamur Konakları projesinde ön talep dönemini başlattı. 


İstanbul’un kalbi Topkapı’da inşasına devam edilen ve büyük ilgi gören Beyaz Park Topkapı projesinde sona yaklaşan Beyaz İnşaat, Florya’da hayata geçireceği yeni projesinde yatırımcılarına konak yaşamının ayrıcalıklarını sunacak. Az katlı yapısı ve göz alıcı mimarisiyle dikkatleri üzerine çeken Ihlamur Konakları Florya, bölgenin en gözde ve değerli projesi olarak öne çıkıyor.


Yüksek yatırım potansiyeline sahip Ihlamur Konakları Florya’da konut alıcılarına ön talep dönemine özel ayrıcalıklar sunuluyor.


Kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine yanıt verecek şekilde tasarlanan lüks daireler, 1.900.000 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. 


Ihlamur Konakları Florya’da ön talep toplanıyor!


BEYAZ; “KONAK YAŞAMINI BEYAZ İNŞAAT AYRICALIĞI İLE SUNUYORUZ”

Florya’da yüksek standartlı elit bir proje geliştirdiklerini belirten  Beyaz İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz; “Florya’nın kalbinde inşa edeceğimiz projemizle konut alıcılarına konak yaşamını Beyaz İnşaat ayrıcalıklarıyla sunuyoruz. Lokasyon avantajının yanı sıra mimari özellikleriyle de dikkat çeken Ihlamur Konakları Florya’yı ön talep dönemine özel avantajlı fiyatlarla yatırımcılara sunduk.’’ dedi.



Ihlamur Konakları Florya’da ön talep toplanıyor!

FLORYA’DA KONAK YAŞAMI AYRICALIKLARI

Az katlı yapısı, merkezi lokasyonu ve estetik mimarisi ile dikkat çeken Ihlamur Konakları Florya, 73 daireli 11 bloktan oluşuyor. Yüksek standartlarda konforlu bir yaşam sunan projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve  6+1’den oluşan 5 tip daire seçenekleri yer alıyor.


Konak yaşamının tüm ayrıcalıklarının yer alacağı Ihlamur Konakları Florya’da her ayrıntı özenle projelendiriliyor. 

8 bin metrekarenin yeşil alana ayrıldığı ve 7/24 güvenlik hizmetinin sunulduğu Ihlamur Konakları Florya’da;  fitness salonu, 2 adet sauna, 2 adet hamam, kapalı ve açık yüzme havuzları, vitamin bar, süs havuzları, kamelyalar, toplantı salonu, kapalı otopark, yürüyüş yolları gibi zengin sosyal donatı alanları yer alırken proje, 11 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa ediliyor.


Lüks ve konforlu bir yaşam vadeden projenin Ağustos 2018’de teslim edilmesi planlanıyor.



Ihlamur Konakları Florya’da ön talep toplanıyor!

BEYAZ İNŞAAT’TAN 3 YENİ PROJE    

45 daireli butik home office projesi Gayrettepe 53’te teslimlere başlayan, Beyaz Park Topkapı’da sona gelen,  Ihlamur Konakları Florya  projesinde  ise inşa çalışmalarını sürdüren Beyaz İnşaat, yakın zamanda Anadolu ve Avrupa Yakası’nda 3 yeni projesini daha hayata geçiriyor.

Zeytinburnu’nun en merkezi yerlerinden Merkez Efendi’de 21 dönüm arazi üzerinde 65 bin metrekare kapalı alanlı otel ve üniversite binası inşaatına başlayacak olan firma, İstanbul Koşuyolu’nda da 60 daireli konut projesine imza atacak.


Levent Büyükdere Caddesi’nde de yıl sonuna doğru ofis projesi hayata geçirmeyi planlayan Beyaz İnşaat, yeni projeleri ile konut alıcılarına kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor.



Ihlamur Konakları Florya’da ön talep toplanıyor!

BEYAZ PARK TOPKAPI PROJESİNDE YATIRIM FIRSATI 

İstanbul’un kalbi Topkapı’da 150 milyon TL’lik yatırım bedeli ile hayata geçirilen Beyaz Park Topkapı projesinde 371 konut ve 4.000 metrekareyi bulan ticari üniteler yer alıyor.


Projenin yüzde 40’ı şimdiden sahiplerini bulurken bölgenin en çok talep gören konut projesinde, 1+1 daireler 450 bin TL’den başlıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan dört tip daire seçeneğinin yer aldığı projede daireler, 70 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Beyaz Park Topkapı’da nakit alımlarda peşin indirim avantajının yanı sıra kredili alımlarda 120 ay için 0.45 vade oranıyla banka kredisi kullanma imkânı sunuluyor. 


Geniş peyzajı ve zengin sosyal donatılarıyla keyifli bir yaşam sunulan Beyaz Park Topkapı’da açık-kapalı yüzme havuzu, bay ve bayanlar için ayrı hamam ve sauna, fitness salonu, çok amaçlı spor alanı, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanları yer alıyor. 


ULAŞIM AĞININ MERKEZİNDE YER ALIYOR

Tüm ana arterlere çok yakın bir noktada konumlanan proje; Davutpaşa tramvay durağına 200 metre, Cevizlibağ Metrobüs durağına 600 metre, Esenler Otogarı’na 3.5 kilometre, Sultanahmet’e 8 kilometre, Atatürk Havalimanına 10 kilometre, Yenikapı Deniz Otobüsü iskelesine 6.5 kilometre,  Marmaray  Zeytinburnu durağına ise 5 kilometre gibi kısa bir mesafede yer alıyor.


Kaba inşaatının tamamlandığı projenin teslimleri Aralık ayında yapılacak.


Web: http://www.beyazgayrimenkul.com.tr/Florya-ihlamur-konaklari/SP_32/




Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Beyaz İnşaat, Beyaz Park Topkapı projesinin ardından Florya'nın merkezinde konumlandırdığı Ihlamur Konakları'nda ön talep toplamayabaşladı. Projede lüks daireler, 1 milyon 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Beyaz İnşaat, Florya'da hayata geçireceği yeni projesinde yatırımcılarına konak yaşamının ayrıcalıklarını sunacak. Az katlı yapısı ve mimarisiyle dikkatleri üzerine çeken ve bölgenin en gözde ve değerli projelerinden biri olarak öne çıkması beklenen Ihlamur Konakları Florya'da konut alıcılarına ön talep dönemine özel ayrıcalıklar sunuluyor.



Dünya




Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Levent, Etiler, Tarabya, Ataköy, Topkapı gibi İstanbul'un değerli bölgelerinde hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Beyaz İnşaat, Florya'da konumlandırdığı Ihlamur Konakları projesinde ön talep dönemini başlattı. Az katlı yapısıyla dikkat çeken Ihlamur Konakları Florya'da daireler, 1.9 milyon liradan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Ihlamur Konakları Florya, 73 daireli 11 bloktan oluşuyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1'den oluşan daire seçenekleri var.



Vatan


projeye sor



Geri Dön