19 / 03 / 2024

İhlas Evleri Huzurlu İnşaat Karabük projesinin temeli atıldı!

İhlas Evleri Huzurlu İnşaat Karabük projesinin temeli atıldı!

Anadolu’da inşaat sektörünün lideri konumunda olan İhlas Evleri Huzurlu İnşaat Karabük’te yapmayı planladıkları bin konutluk projenin ilk etabı olan 146 konutluk projenin temelini düzenlenen törenle attı.




İhlas Evleri Huzur İnşaat tarafından Aydınlıkevler mahallesinde inşa edilecek olan 3 bloktan oluşan 146 dairelik konutların temel atma törenine, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Safranbolu TSO Meclis Başkanı Ahmet Şahin, İhlas Evleri Huzurlu İnşaat AŞ. Genel Müdürü Bayram Bıyıkılı, Anadolu Koordinatörü Osman Ener, İhlas Holding Zonguldak Bölge temsilcisi Yusuf Yıldız, Kastamonu Bölge temsilcisi Ahmet Baysan, İhlas Holding Karabük temsilcisi İrfan Kibar ve daire satın alanlar ile İhlas çalışanları katıldı.


Temel atma töreninde konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Nejdet Aksoy, “Bu bölgeler hizmette geri kalmış bölgeler idi. 2002 yılından buyana bizim bölgelerimizde hangi hizmet eksik kaldı diye sorduğumuzda devlet yatırımında epey düşünecektir. Havamız düzeldi, yollarımız duble oldu. 32 bin öğrenci ile Üniversitemiz bölgeyi farklı kulvarlara taşıyor. Safranbolu’da turizm çok farklı noktalara geldi. Benim göreve başladığım 2009 yılında 135 bin civarında olan yataklı konaklama sayısı bu yıl 235 bini buldu. Artık 5 yıldızlı otellerimiz faaliyete geçiyor. Bölgemizin geleceğinden oldukça ümit varım. Bizim bölgelerimiz Türkiye’de çok farklı özellikleri olan yerler. Hem Anadolu’ya hem de İstanbul ve Ankara’ya çok yakınız. Çok avantajlı bit nokta. Yatırımcı ve istihdam açısından iş ahlakına sahip çalışma ordusu var. Bölgemize yatırım yapan İhlas grubuna çok teşekkür ediyorum. Kendilerine bu bölgede yaptıkları yatırımlarından dolayı teşekkür ederken, Safranbolu’da aynı yatırımları yapmalarını bekliyoruz. Biz belediye başkanı yerel yöneticiler olarak her türlü desteğe hazırız” dedi.


İhlas Evleri Huzur İnşaat AŞ. Genel Müdür Bayram Bıyıklı, Anadolu’da bugüne kadar yapmış oldukları projelerden yüz akı ile çıktıklarını ve çıkmaya da devam edeceklerini söyledi.

Bıyıklı, Türkiye genelinde 15 bin daireyi tamamladıklarını da anlatarak, “Huzurlu İnşaat olarak Türkiye’nin 18 değişik bölgesinde çalışıyoruz. Türkiye’nin diğer yerlerinde de çalışmalarımız devam ediyor. Yakında buraya yakın olduğundan Zonguldak ilimizde de 140 dairelik inşaatın arsa işlemleri bitmek üzere ve orada da bir çalışmaya başlıyoruz. Karabük’te aldığımız bu arsayı ada haline dönüştürünce başlangıçta başladığımız proje 5 katlı ve 100 dairelikti, şimdi sağ olsunlar Belediye Başkanımız her türlü kolaylığı sağlayarak projemizi 10 kata çıkarttık. Fakat böyle bir proje bize biraz zaman kaybettirdi. Şimdi inşaatlarımız tüm hızıyla devam edecek. Buradaki temellere fore kazıklarda her bloğa 70 ton demir gömdük. Buda bize 700 bin liraya mal oldu. Biz bu parayla normalde bir bloğu bitirirdik. Ancak biz İstanbul kalitesini Anadolu’ya taşıyoruz. Türkiye deprem bölgesi ve nereye gidersek gidelim her tarafta aynı kaliteyi ilave etmeye gayret ediyoruz. 3 blok olarak yapılacak olan konutlarımız 146 daireden oluşuyor. Çok güzel bir projemiz oldu. Bu ilk etap projemizin ardından diğer projelerimizde gelecek” diye konuştu.


YÜKSEK GÜVENLİKTE İNŞAATLAR

İhlas Evleri Huzurlu İnşaat Anadolu Koordinatörü Osman Ener, ise İhlas Evleri Huzurlu inşaat olarak Karabük’te hedefledikleri bin konutluk projenin birinci etabı olan 146 konutun temelini atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “ İhlas Evleri olarak birinci hedefimiz ailelerin huzurlu, güvenli yaşabilir bir ortam oluşturmak. Karabük İhlas Evleri 1. etap projemizde yaşanabilir alanda yüzde 80 yeşil alan ve 3 bloktan oluşan yüksek güvenlikli konutlarımız inşallah hızlı bir şekilde yükselecek. Güzel bir ekip çalışmasının meyvesini alacağız. Burada birinci etabının temeli atarken, diğer taraftan ise ikinci etabında arsa çalışmalarını tamamladık. Karabük’ü yatırıma değer bir il olarak gördüğümüz bin konutluk projenin dörtte birlik kısmını projelendirdik. Önümüzdeki 36 aylık sürede bin konut hedefimize ulaşmış olacağız. İnşallah şanımıza yakışır, İhlas’a yakış bir şekilde bu çalışmalarımızı tamamlamış olacağız” dedi.


Konuşmaların ardından Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Safranbolu TSO Meclis Başkanı Ahmet Şahin, İhlas Evleri Huzurlu İnşaat AŞ. Genel Müdürü Bayram Bıyıkılı ve diğer katılımcılarla birlikte dualar eşliğinde kurban kesimi yapılarak temel atma töreni gerçekleştirildi.


Türkiye




Geri Dön