19 / 04 / 2024

İhlas Holding, Bizim Evler 4 ile 800 konut inşa edecek!

İhlas Holding, Bizim Evler 4 ile 800 konut inşa edecek!

İhlas Holding, bugüne kadar inşa ettiği konut projelerinde 11 bin 370 aileyi ev sahibi yaparken, son yıllarda ise TOKİ ile ortaklaşa geliştirdiği 'Bizim Evler' konsepti ile konutta sürdürülebilir kalite ve konfor ile markalaşmaya önem veren bir çizgiye ul



Ispartakule'de 2009 yılında tamamlanan ve yerleşime açılan Bizim Evler 1 projesinin büyük beğeni toplaması ve kısa sürede satılmasının diğer projelerin itici gücünü oluşturduğunu belirten Bizim Evler Satış Koordinatörü Mehmet Erhan Değerli, "Ihlas Holding olarak, aynı bölgede Bizim Evler 1 'den sonra, Bizim Evler 2 ve 3'ü de projelendirip aynı yıl içerisinde inşaatına başladık. Bu projelerden Bizim Evler 2'yi belirttiğimiz teslim tarihinden 8 ay önce teslim ettik. Çok yakın bir zaman içinde lanse edeceğimiz Bizimevler 4 projesiyle birlikte Ispartakule'de Bizimevler markalı konutlarda 11 bini aşkın kişi yaşayacak" diye konuştu.

Bizimevler 3 devam ediyor

TOKİ iştiraki birçok firmanın projelerinin bulunduğu bölgede, İhlas Holdingin, Bizim Evler markasıyla bölgenin en büyük yaşam alanını inşa ettiğini söyleyen Değerli, şöyle konuştu: "Bizim Evler projeleriyle hızla gelişen ve nüfusu artan bölge gün geçtikçe değer kazanmaya devam ediyor. 2009 yılı Haziran'ında yaşamın başladığı Bizim Evler 1 ve 8 ay erken teslim edilen Bizim Evler 2'nin ev sahipleri, kaliteli bir yaşam alanıyla birlikte kazançlı bir yatırıma da sahip oldu. Erken teslim müjdelerinin yanı sıra kısa zamanda prim yapan evleriyle şimdiden kazançlı çıktılar. 680 konuttan oluşan bölgedeki üçüncü projesini de yıl içinde satışa çıkartacak İhlas Holding büyük bir başarıya daha imza atarak, hedeflerinin üzerine çıkmış oldu. Bu dönemde elde edilen satış cirosu ise yaklaşık 70 milyon TL'ye ulaştı. Bizim Evler 3'ün toplam satışından ise, 170 milyon TL ciro hedefleniyor. Bizim Evler 3'ün inşaatı ve satışı hızla devam ederken, Ispartakule konut bölgesinde yaklaşık 2 bin 800 konut ve sosyal tesisleri ile Bizim Evler Mahallesi kurulmuş olacak."

Bizim Evler farkı

Bizim Evler projelerinin tümü, İhlas Holding ve  TOKİ  iştiraki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı garantisi ile satışa sunuluyor. İhlas Holding, Bizim Evleri, "arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı projesi" olarak hayata geçiriyor. İnşası devam etmekte olan Bizim Evler 3 projesi bölgede 57 bin 133 metrekarelik bir arsa üzerinde yükseliyor. Projede yer alan 680 konut, kendi sınıfının en lüks konutları olacak. Mehmet Erhan Değerli, "Bizim Evler 3'ün inşaatı ve satışı hızla devam ederken, Ispartakule konut bölgesinde yaklaşık 2 bin 800 konut ve sosyal tesisleri ile Bizim Evler Mahallesi kurulmuş olacak. Yaptığımız tüm projelerde yaşamın kolaylaştıran yeniliklere yer veriyoruz. Bir konut dendiğinde akla gelen; salon, mutfak ve odanın yanı sıra çamaşır odası, giyinme odası, kış balkonu, hobi odası ve kapalı otoparkı ile beklentilerin ötesine geçiyoruz" diye konuştu.

Bizim Evler 4 geliyor

Bizim Evler markasıyla Ispartakule'nin en büyük yaşam alanını inşa eden İhlas Holding, bölgedeki 4. projesiyle yatırımlarına devam ediyor. 60 bin metrekarelik bir arsa üzerinde projelendirilen Bizim Evler 4 ile 800 konut inşa edilecek. 2+1,3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer alacağı proje geniş peyzaj alam ve sosyal tesisleri ile de bölgede şimdiden öne çıkan projeler arasında yer aldı. Projenin yanı başında hizmete girecek çarşı ile de Bizim Evler ve Ispartakule sakinlerinin tüm ihtiyaçları yanı başlarına gelecek. Nisan ayında lansmanı yapılacak Bizim Evler 4 projesinin satışları da çok yakın bir süre içinde başlayacak.

Prim yüzde 30'u geçti

Mehmet Erhan Değerli, 2009 yılında yaşamın başladığı Bizim Evler 1 ve 8 ay erken teslim edilen Bizim Evler 2'nin ev sahiplerinin, kaliteli bir yaşam alanıyla birlikte kazançlı bir, yatırıma da sahip olduğunu ifade etti. Değerli, kısa sürede dairelerin satış fiyatlarının üzerine çıkarak yüzde 30'un üzerinde prim yaptığım belirtti

Yüksek kaliteli ve ekonomik konut üretmeyi hedef edindik

Bizim Evler Proje Satış Koordinatörü Mehmet Erhan Değerli, yeşili, mavisi, konforuyla İstanbul'un yeni gözde merkezi Ispartakule'de hayata geçirdikleri projelerde hedeflerinin sadece konut üretmek olmadığını, sürdürülebilir konfora sahip, ekonomik ve yüksek kaliteli konut üretmeyi kendilerine hedef edindiklerini söyledi. Bizim Evler'de bu temel anlayışla yola çıktıklarım vurgulayan Mehmet Erhan Değerli, "Bizim Evler markasıyla Bahçeşehir bölgesinde başlangıç yapan İhlas Holding, bugüne kadar 11 bin 371 kaliteli konutu üretip sahiplerine teslim etme başarısını gösterdi. Bizim Evler 1'i 2009 yılı Haziran'ında, Bizimevler 2'yi bu yıl Ocak ayında, söz verdiğimiz tarihten önce, söz verdiğimiz kalitede teslim ettik" dedi.
Hürriyet


Geri Dön