25 / 04 / 2024

İhlas Holding Gaziosmanpaşa'da 4 bin 500 konut inşa edecek!

İhlas Holding Gaziosmanpaşa'da 4 bin 500 konut inşa edecek!

Firma: İhlas Holding İnşaat Grubu

Proje: Gaziosmanpaşa Projesi

İhlas Holding Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projesinde 4 bin 500 konut ve ticari alanlar inşa edecek. Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne bağlı GOPAŞ ile sözleşme imzalayan İhlas Holding 2014 yılında projeye başlayacak...




İhlas Holding şirketi olan İhlas Yapı Turizm Sağlık Ticaret A.Ş, İstanbul Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor. İhlas Holding Gaziosmanpaşa projesi Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne bağlı GOPAŞ işbirliğiyle yükselecek.


GOPAŞ ile sözleşme imzalayan İhlas Holding, sözleşmenin yürürlüğe girmesi için gereken 3 milyon dolar ödedi. İhlas Holding Gaziosmanpaşa Karayolları ve Yenimahalle'nin içerisinde yer aldığı 988 bin metrekare alan üzerinde kentsel dönüşüm projesi geliştirecek.


Proje için belirtilen alan göz önünde bulundurularak İhlas Holding Gaziosmanpaşa projesinin etapları belirlenecek. İhlas Holding  Gaziosmanpaşa Projesi  Gaziosmanpaşa Belediyesi ve GOPAŞ'ın birinci etap arazisini teslim etmesi durumunda 2014 yılının ilk yarısında başlıyor.


İhlas Holding Gaziosmanpaşa projesi 350 bin metrekare alanda 4 bin 500 adet konut ve ticari alanlar inşa edececek. İhlas Holding Gaziosmanpaşa projesinde 1 milyar 860 milyon dolar ciro hedefliyor.



Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön