25 / 04 / 2024

İhlas Holding Kristalşehir inşaatına başladı!

İhlas Holding Kristalşehir inşaatına başladı!

İhlas Holding Beylikdüzü'nde yeni bir projeye başlıyor. Şirket yeni projede 5 bin konut inşa edecek. Proje 155 bin metrekare alan üzerinde etap etap yükselecek



İhlas Holding Beylikdüzü'nde yeni bir projeye başlıyor. Şirket yeni projede 5 bin konut inşa edecek. Proje 155 bin metrekare alan üzerinde etap etap yükselecek.

Bugüne kadar 10 binden fazla konut inşa eden İhlas Holding, şimdi de İstanbul Beylikdüzü'nde 5 bin dairelik Kristalşehir projesine başladı. Proje toplam 155 bin metrekare alan üzerinde 18 blokta yükselecek ve toplam 5 bin konuttan oluşacak. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1'den oluşan farklı büyüklükte daireler olacak. TÜYAP fuar merkezine komşu projenin satışına ise 15 Ocak 2012'de başlanacak.

İçinde rezidans da var

Projede 2 adet E-5 girişli rezidans kule de yer alacak. İhlas İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şeker, Kristalşehir'in yüksek teknoloji ile depreme dayanıklı olarak inşa edileceğini söyledi. Şeker, "Bu projeden konut sahibi olanlar kristal ismine layık değerli bir yatırıma imza atmış olacak" dedi. 120 bin metrekarenin yeşil alana ayrıldığı projede 11 bin metrekarelik alışveriş merkezi, 10 bin metrekarelik kapalı sosyal tesis, kapalı yüzme havuzları, fitness salonu da bulunuyor.

Bugün


Geri Dön