27 / 04 / 2024

İhsan Coşkun'dan Vodafone Arena iş kazası açıklaması!

İhsan Coşkun'dan Vodafone Arena iş kazası açıklaması!

Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Coşkun: "Burası işçi güvenliğiyle ilgili her türlü tedbirin alındığı bir şantiyedir. Burada bir ihmal söz konusu olamaz" dedi.



Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ Genel Müdürü M. İhsan Coşkun, Vodafone Arena inşaatındaki kazada boyacı ustası Şahin Aydın'ın (52) hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak, "Burası işçi güvenliğiyle ilgili her türlü tedbirin alındığı bir şantiyedir. Burada bir ihmal söz konusu olamaz" dedi.


Vodafone Arena inşaatından düşen işçi öldü!


Coşkun, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, Vodafone Arena inşaatındaki bütün çalışanlara iş güvenliği konusunda gerekli eğitimlerin verildiğini ve sıkı bir denetim yapıldığını belirterek, "Kişinin düştüğü yerde güvenlik telleri vardır. Çalışan işçilerin kemerle kendilerini bağlaması için güvenlik telleri her yerde çekilir. Kemeri, bareti, yeleği orada duruyor. Nasıl oldu bilemiyorum" ifadelerini kullandı..


Kazayla ilgili gerekli soruşturmanın yapıldığını anlatan Coşkun, şunları kaydetti:


"İhmal var mıdır, kimindir? Onu savcılık ve müfettişler tespit eder, bulur. Biz şimdi ne söylesek yanlış olur. Allah rahmet eylesin, ailesine ve Beşiktaş camiasına başsağlığı diliyorum. Biz Beşiktaş olarak elimizden gelen her türlü yardımı, yapılması gereken her şeyi yapacağız. Başkanımız üzerinde duruyor. Burası sürekli kamerayla kontrol edilmektedir. Şantiyede şu anda 5-6 iş güvenliği elemanı çalışmaktadır. Doktorumuz vardır. Burası işçi güvenliğiyle ilgili her türlü tedbirin alındığı bir şantiyedir. Dolayısıyla burada bir ihmal söz konusu olamaz. Böyle bir şey düşünmüyorum. Ancak sonuçta böyle bir kaza meydana gelmiştir"


AA


Geri Dön