19 / 04 / 2024

İhtiyacınız olan her şey Vitrin'de, peşinat teslimde!

İhtiyacınız olan her şey Vitrin'de, peşinat teslimde!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Vitrin

Satış süreci devam eden Sultangazi Vitrin Konutları Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Proje "İhtiyacınız olan her şey Vitrin'de, peşinat teslimde" sloganıyla hayata geçiriliyor.



Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Vitrin Evleri 2016 yılı Aralık ayında teslim edilecek. Proje 45 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


Toplam 239 adet konuttan meydana gelen  Sur Yapı  Vitrin 

Maslak-Levent hattına 5 dakika, TEM otoyoluna yakın bir bölgede bulunuyor. Proje "İhtiyacınız olan her şey Vitrin'de, peşinat teslimde" sloganıyla tanıtılıyor.


Sultangazi Vitrin'de konutların alanları 52 ile 286 metrekare arasında değişiyor. Proje kafe, çocuk oyun alanları, soyunma odaları, basketbol alanı, yansıma havuzları, oturma ve dinlenme alanları, sauna, fitness merkezi ve yüzme havuzu gibi sosyal alanlardan oluşuyor. 


Yüzde 5 kampanya indirimi uygulanan Sur Yapı Vitrin'de teslim tarihine kadar peşinat ve ara ödeme yapılmıyor. Daire bedelinin yüzde 75'i için kullanılan banka kredisinin taksitleri ödeniyor, kalan bedel 2016 yılı Aralık'ta ödenmeye başlıyor. 


Sur Yapı Vitrin satış ofisi 

Telefon numarası: 444 5 787

Web: http://www.suryapivitrin.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön