26 / 04 / 2024

IKEA Ankara Anatolium mağazasını Haziran'da açıyor!

IKEA Ankara Anatolium mağazasını Haziran'da açıyor!

ikea Ankara mağazası Haziran'da açılıyor. Ikea Ankara mağazası   2 bin kişilik istihdam sağlayacak. IKEA'da iş görüşmesine girmek isteyenler www.IKEA.com.tr internet sitesinden başvurabiliyor



Türkiye'de mobilya ve ev aksesuarları sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran ve bir Maya Grubu şirketi olan IKEA Türkiye büyümeye devam ediyor. Yeni mağazalarla Türkiye'deki sektöre yön vermeye devam eden IKEA  Ankara  mağazasını Haziran'da açıyor. Halen 38 ülkede 321 mağazası ile hizmet veren IKEA yılda 700 milyon ziyaretçiyi ağırlıyor. Bunun 12 milyonunu ise Türkiye'deki ziyaretçiler oluşturuyor.

Her mağazaya 50 milyon dolar
IKEA Türkiye her mağaza için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım yapıyor. IKEA Türkiye'de Haziran'da hizmete girecek olan IKEA Ankara mağazası ile birlikte toplamda 2 bin kişilik istihdam sağlayacak. Ankara mağazası için halen işe alımlar devam ediyor. IKEA'ya iş görüşmesinde bulunmak isteyenler www.IKEA.com.tr internet sitesinden başvurabiliyor.

8 bin çeşit ürün bulunuyor
çoğunluk için daha iyi bir günlük yaşam yaratmak vizyonunu benimseyen IKEA'nın iş fikri; güzel tasarımlı, kaliteli, kullanışlı binlerce çeşit mobilya ve ev aksesuarını düşük fiyata sunarak, olabildiğince çok kişiye ulaşmak. Bir evin ihtiyacı olan tüm ürünleri tek bir çatı altında toplayan IKEA, koltuktan yatağa, masadan sandalyeye, mutfaktan, banyoya, sofra ve pişirme aksesuarlarından ev tekstiline, aydınlatmadan çocuk mobilya ve aksesuarlarına kadar her zevke ve her bütçeye ' uygun 8 bin çeşidi aşkın bir ürün gamına sahip.

Türkiye genç ve dinamik
Genç ve dinamik bir pazar olan Türkiye için tasarım, kaliteli ve kullanışlı ürünler ön plana çıkarken IKEA, bu ürünleri düşük fiyatlara tüketicilere ulaştırıyor. IKEA'nın tüm dünyadaki ürün alımı ve ürün tedariği IKEA Dış Ticaret tarafından yürütülmekte. IKEA dış ticaret, IKEA'nın faaliyette bulunduğu coğrafyalarda 55 ülkede 1700'ü aşkın büyük ve orta ölçekli üretici ve 20 bin alt tedarikçi ile çalışmakta, yatınm yaptığı ülkelerde sektörel gelişmelere ve istihdam yaratılmasına büyük katkılar sağlamakta. IKEA Dış Ticaret'in Türkiye'den yaptığı ihracat hacmi 2010 yılı itibanyle iki katından fazla artarak 500 milyon doları buldu. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde Türkiye'den alımlarını 2 katına yakın artırmayı da hedeflemekte.

En çok ne tercih ediliyor
IKEA tüketicileri mobilya kategorisinde en çok LACK sehpaları, POANG koltukları ve EKTORP kanepeleri,
kitaplıklar arasından da en çok BttLY kitaplık ünitesini tercih etmektedir. Aksesuarlar arasından da POLARVTDE diz üstü
battaniyesi, POKAL 6 lı bardak seti, RATIONELL poşet saklama çözümü, MELODİ aydınlatma en çok ilgi görenler arasında.

Hürriyet

 


Geri Dön