24 / 04 / 2024

İkea Ankara mağazası ne zaman açılıyor

İkea Ankara mağazası ne zaman açılıyor

30 bin metrekarelik İkea Ankara mağazası, 300 ile 400 arasında kişiye iş imkanı sağlayacak. Ankara Mamak İkea'nın yaz aylarında açılarak meraklılarına hizmet vermesi planlanıyor...



İkea  Ankara  mağazasının ne zaman açılacağı herkes tarafından büyük bir merak konusu. Maya Grup ile ortaklık kurarak Türkiye pazarına giren İkea, Ankara Mamak'ta yaz aylarında mağaza açacak. 30-35 milyon Euro arasında maliyeti olacak mağaza, Maya Grup'un Mamak'ta 110 milyon Euro maliyetle kuracağı perakende parkı içinde yer alacak. 30 bin metrekarelik mağaza, 300 ile 400 arasında kişiye iş sağlayacak.

İkea hakkında:

Güzel tasarımlı, kaliteli, kullanışlı binlerce çeşit mobilya ve aksesuarı düşük fiyata sunan IKEA mağazalarında; işyeriniz için zevkinize uygun, yaratıcı ve pratik çözümler sizleri bekliyor. Ofis dolaplarından aydınlatmalara, dönen sandalyelerden masalara kadar aradığınız her ürünü birbirinden değişik modellerde bulabileceğiniz IKEA mağazalarında; IKEA Kurumsal Satış Departmanı, sizlere yoğun temponuzda işyerinizi rahatlıkla dekore etmenizi sağlayacak kolaylıklar sunuyor.

IKEA Kurumsal'ın sağladığı kolaylıklarla yoğun iş temponuzu bölmenize de gerek kalmıyor. Dilerseniz web sitemizden ofis planlayıcısını ve sanal IKEA kataloğunu kullanarak ürünlerinizi seçiyor ve sipariş listenizi oluşturabiliyorsunuz. Siparişlerinizin sizin için toparlanması ve arzu edildiği taktirde anlaşmalı nakliye ve montaj şirketi ile koordineli olarak teklifinin oluşturulması da yine IKEA Kurumsal ekibinin sizin için verdiği hizmetler içinde yer alıyor.

Siz de iş hayatınıza farklılık katmak istiyorsanız IKEA Kurumsal departmanına uğramadan karar vermeyin.

Nakliye
Satın aldığınız ürünlerin nakliyesi için yardıma ihtiyaç duyarsanız, anlaşmalı nakliye şirketimiz ile aldığınız ürünlerin, uygun bir ücret karşılığı kapınıza kadar taşınmasını organize edebiliriz.

Montaj
Çoğu IKEA ürünü, müşterilerimiz tarafından kolayca monte edilebilecek şekilde tasarlanır.Ancak tercih ederseniz, anlaşmalı montaj şirketi ile uygun bir ücret karşılığı bu hizmetten faydalanmanızı sağlayabiliriz.


IKEA Kurumsal'ın Kurumsal Müşterilere Sağladığı Kolaylıklar
İnternet sitemizden sipariş verme kolaylığı (Minumum 1000 TL olmak üzere)
Ürün seçiminde destek
Ürünlerin ilgili mağazadan müşteri adına toplanması
Ürünlerin sipariş tamamlanana kadar belli bir süre için müşteri adına ayrılması
Nakliye ve Montaj hizmetinin müşteri adına organizasyonunun yapılması
Mağaza alışverişlerinde kasa kuyruğunda beklememe rahatlığı
Siparişinizde bulunup mağaza stoklarımızda olmayan ürünlerin takibinin yapılarak, ilgili ürünler stoklarımıza girdiğinde haber verilmesi


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön