19 / 04 / 2024

Ikea yılbaşı konsepti ile mutlu yıllar diliyor!

Ikea yılbaşı konsepti ile mutlu yıllar diliyor!

IKEA’da yılbaşı heyecanı erken başladı… Yeni yıla IKEA ile hazırlanan evler, mutlu anlarla dolup taşan, sıcacık, coşkulu ve davetkâr mekanlara dönüşüyor. Ikea yılbaşı konsepti ile mutlu yıllar diliyor.



İyi kaliteyi iyi fiyatı sunan, konfor ve fonksiyonelliği tasarımla buluşturan IKEA, yeni yıl koleksiyonunda, geleneksel, modern ya da İskandinav, her tarzda evi güzelleştirecek ürün seçenekleriyle, heyecan yaşatıyor. Her zevke ve her bütçeye uygun yeni yıl ürünleri 2015’e keyifli bir başlangıç için mağazalardaki yerini aldı. Yılbaşı alışverişi listesinde; çam ağaçlarından, canlı ve parlak rengarenk süslemelere, muhteşem yeni yıl sofraları kurduracak aksesuarlara ve ışıltılı bir başlangıç için çeşit çeşit aydınlatmalara kadar çok sayıda

ürün yer alıyor.

 

2015’i karşılamaya hazırlanan IKEA’da, yeni yılın değişmez rengi kırmızı, bu sene de öne çıkıyor. Yeni bir başlangıcı ve sevgiyi simgeleyen, enerji, sıcaklık ve heyecan veren kırmızı renge, beyaz, gümüş, altın ve sarı eşlik ediyor. Her tarza uygun seçenekler sunan IKEA ürünleriyle, yeni yıl ruhu; oturma odalarından sofralara ve yatak odalarına kadar, tüm eve hakim oluyor. Desenli peçeteler, Amerikan servisler, bardak altlıkları, LED mumlar, tepsiler, dekorasyon setleri, masa örtüleri, havlular, yatak örtüleri, minderler, terlikler, hediye kutuları, paket kağıtları ve daha birçok ürün, evin her köşesinde yılbaşı temasını yansıtıyor.

 

IKEA’dan yılbaşına özel kırmızı-beyaz ürünler…

IKEA, yılbaşına özel kırmızı-beyaz ürünlerinde, yeni yıl temasını yansıtan karakteristik ve çarpıcı çeşit çeşit alternatifler sunuyor.

 

Yeni yıla ışıl ışıl bir başlangıç…

Küçük LED ampullerle örülü çelenkler, yer aydınlatmaları ve tavan sarkıtları, oturma odalarında yepyeni aydınlatma alternatifleri sunuyor.                           

 

IKEA’nın yaldızlı yeni yıl ürün gamında, duvar ve çam ağacı süslemelerinden mumlara ve hediye paketlerine, tüm ürünler parlak renklere ve yaldızlara bürünüyor; gökyüzündeki parlak yıldızlar, evlerin içine doluyor.

 

IKEA ile yeni yıl sofralarına yeni bir dokunuş…

İlgi ve özenle kurulan IKEA yılbaşı sofraları, yaratıcı düzenlemeler, renkli aksesuvarlar ve sıcacık yeni yıl ruhuyla davetlerde fark yaratacak.

 

Yeni yıl hazırlığının en güzel yanı, mutluluğun paylaşılması…

IKEA, coşkulu hazırlık sürecinde herkesi, evin minik ilham perileriyle el ele vermeye, çocukların ilham veren fikirleriyle yaratıcılığı göstermeye davet ediyor. IKEA ürünleri ve çocukların önerileriyle, yeni yıl hazırlığı, ailecek yapılan eğlenceli bir aktiviteye dönüşüyor.

 

IKEA’nın sevimli kurabiye kalıpları, evin yaratıcı minikleriyle buluşunca, ortaya sevgi dolu yeni yıl lezzetleri çıkıyor. Yeni yıl ruhuyla mayalanan, çocuk eliyle yoğurulan ekmekler fırından çıktığında, yeni yıl buram buram sevgi kokuyor.

Çikolata ve badem ezmesi kalıpları, çam ağacı, çan ve kardan adam figürleri, lezzetli kurabiye ve tatlıları, neşeli ayrıntılarla sofraları yeni yıla hazırlıyor.

 

Yılbaşı hediyeleri paketleri…

IKEA’daki yılbaşı ürünleri, yeni yıl mutluluğunu paylaşmak isteyenler için yüzlerce yaratıcı hediye seçeneği sunuyor. Hediyeler de diğer pek çok şey gibi, çocukların eli değince daha da güzelleşiyor.



Geri Dön