23 / 04 / 2024

İkinci Bursa İnşaat Zirvesi 13 Şubat'ta!

İkinci Bursa İnşaat Zirvesi 13 Şubat'ta!

İkinci Bursa İnşaat Zirvesi 13 Şubat'ta. Bursa’da inşaat sektörünü büyütmek, ihracata pozitif katki sağlamak amacıyla sektörün devleri 13 Şubat 2015’te “2. Bursa İnşaat Zirvesi”nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor.



Ada Creative ve inşaat Burada Dergisi, inşaat sektörünü bir kez daha Zirve’de bir araya getiriyor. Bursa’da inşaat sektörünü büyütmek, ihracata pozitif katki sağlamak amacıyla sektörün devleri 13 Şubat 2015’te “2. Bursa İnşaat Zirvesi”nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin en hızlı kentleşen illerinin başında gelen Bursa’da, yükselen inşaat artışı ile bu hızlı yükselişi değerlendirmek adına ortam hazırlamak, sektör dinamiklerini bir araya getirerek Bursa’nın geleceğine yön veren gelişmeleri, artıları, eksileri aynı ortamda konuşabilmek adına kolları sıvayan ekip, bu sene Uludağ Üniversitesi ile birlikte imzaladığı protokol ile yine çok ses getirecek bir zirve için çalışmalara başladı.


Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil DiLEK, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Saim KILAVUZ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Müfit PARLAK, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan KARAGÖZ, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer AKINCITÜRK, Mimarlık Bölümü, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murat TAŞ, İnşaat Mühendisliği Bölümü, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem DOĞANGÜN ile Ada Creative Ajans Başkanı Serap KAYA ve Ajans Başkan Yardımcısı Eren TOPTAN’ ın hazır bulunduğu protokol, 2. Bursa inşaat Zirvesi’ nin heyecanlı başlangıçlara ev sahipliği yapacağının da önemli bir göstergesi.


Zirve, sektörün tüm taraflarına kalite anlayışını değerlendirme ve geleceğin heyecan verici yaklaşımlarını birlikte oluşturmalarına olanak sağlayacak bir platform. Yerli ve yabancı katılımcıların izlediği organizasyon yılda bir kere düzenleniyor.



Geri Dön