18 / 04 / 2024

İkira Turizm Seyahat Acentası Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkira Turizm Seyahat Acentası Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkira Turizm Seyahat Acentası Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Esra Oray, Hatice Büşra Baran tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu.



İkira Turizm Seyahat Acentası Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Esra Oray, Hatice Büşra Baran tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu. 


İkira Turizm Seyahat Acentası Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her Türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak,otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d- Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. e.Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. f.Kurşun kalem, tükenmez kalem, dolma kalem, silgi, cetvel, pergel, ataç, uhu, mürekkep, şeffaf bant, koli bandı, pastel boya, kuru boya, sulu boya, keçeli kalem, raptiye,kağıt, defter, cep ve not defterleri ve bilumum kırtasiye malzemelerinin alım satımı, ithali ihracı ve dahili ticaretini yapmak. g. Hertürlü tanıtım amacıyla yayıncılık reklamcılık ve organizasyon işleri yapmak. h. Hertürlü sanayi ve iş makineleri cihazları ile bunlara ait yedek parçalarını teçhisat ve ekipmanları IPG tankı ısıtma sisteminde kullanılan güneş panelleri su tankı ithali ihracı ve imali yapmak. ı. Hertürlü gıda maddeleri alım-satımı ithali ihracı yapmak. j- Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya veriri bunlar üzerinde aynı ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.



Geri Dön