25 / 04 / 2024

İkitelli Olimpik Spor Kompleksi neden yıkıldı?

İkitelli Olimpik Spor Kompleksi neden yıkıldı?

İBB Meclisi'nin CHP'li üyesi Abdul Hadi Akmugan, yazılı soru önergesinde Kadir Topbaş'a milyonlarca dolar değerinde ki İkitelli Olimpik Spor Kompleksi'nin neden yıkıldığını sordu.



İBB Meclisi'nin CHP'li üyesi Abdul Hadi Akmugan Başkan Kadir Topbaş'a sordu: milyonlarca dolar değerinde ki İkitelli Olimpik Spor Kompleksi Fotoğraflarda da Görüldüğü gibi İçinde ki Demirbaşları ile Beraber Acelece Neden Yıkıldı? Milyonlarca lira harcanarak yapılan bu tesisin yıkım gerekçesi nedir? Söz konusu kamu zararı hangi kurum veya kimler tarafından karşılanacaktır? 


İBB Meclisi CHP Üyesi Abdul Hadi Akmugan hazırladığı yazılı soru önergesini İBB meclis Kürsüsünde sözlü okudu ve 2006 yılında dönemin Başbakanı RecepTayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Milyonlarca Dolar değerinde ki İkitelli Olimpik Yüzme Havuzlu Spor Kompleksi'nin neden yıkıldığını sordu. 



İkitelli Olimpik Spor Kompleksi neden yıkıldı?



Spor Kompleksinin 920 seyirci oturma kapasiteli olimpik yüzme havuzu. 


659 seyirci oturma kapasiteli basketbolvoleybol ve hentbol spor salonu yer alıyor. Açık mekânda ise 2 adet çim futbol sahası iye 2 tenis kortu ve 2 basketbol sahalarının yer aldığı ve içinde ki milyonlarca değerinde ki demirbaşların çıkarılmadan üzerilerine acelece yıkılması büyük tepki çekti. 



Tünaydın


Geri Dön