26 / 04 / 2024

İkiz Konaklar ne zaman tamamlanacak?

İkiz Konaklar ne zaman tamamlanacak?

Firma: Konak İnşaat

Proje: İkiz Konaklar

Dairelerin metrekare birim fiyatının 3 bin TL'den başlayarak değiştiği İkiz Konaklar ne zaman tamamlanacak sorusuna yanıt olarak 2015 yılı sonu deniliyor. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...



Toplamda 268 adet daire ve 28 adet ticari birimden meydana gelen  İkiz Konaklar ne zaman tamamlanacak sorusunun cevabına geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projede satışlar devam ediyor. 


İkiz Konaklar; TÜYAP Kongre Merkezi'ne 320 metre, Kayada Ramada Otel projesine 200 metre, Dünya Göz Hastanesi Beylikdüzü Şubesi'ne 580 metre, Büyükçekmece Gölü'ne 3 kilometre mesafede konumlanıyor. 


Konutların metrekaresi 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu İkiz Konaklar ne zaman tamamlanacak sorusuna yanıt olarak 1 yıl sonra deniliyor. Proje, İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. 


Dairelerin; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildiği  İkiz Konaklar  Esenyurt projesi, Kristal Şehir projesine 100 metre mesafede yükseliyor. 


İhlas Yapı iştiraki olan  Konak İnşaat  Proje Taahhüt Ticaret Turizm A. Ş. imzasıyla inşa edilen İkiz Konaklar ne zaman tamamlanacak sorusuna 2015 yılı sonunda cevabı veriliyor. 


İkiz Konaklar Esenyurt iletişim bilgisi

Telefon: 0212 852 68 00

Web Adresi: www.kristalsehir.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön