28 / 03 / 2024

İkizce İmam Hatip Lisesi inşaatı tamamlanıyor!

İkizce İmam Hatip Lisesi inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen İkizce İmam Hatip Lisesi'ni inceledi.




Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz İkizce İmam Hatip Lisesi inşaatını inceledi. Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada 24 derslikli lisenin yeni eğitim öğretim dönemine yetiştirileceğinin müjdesini verdi.

 

BAŞKAN YILMAZ, “EĞİTİME KATKIMIZ SÜRECEK”


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamalarda“İkizce ilçemizin güzel bir yerinde, Meslek Yüksek Okulunun hemen yanında bulunan 6 dönümlük alana inşa etmekte olduğumuz İmam Hatip Lisemizi yeni eğitim öğretim döneminde hizmete sunacağız. 24 derslikli lisemiz laboratuvarı, kütüphanesi ve mescidiyle bir okulda bulunması gereken tüm özelliklere sahip ve standardı yüksek bir eğitim kurumumuz olacak. Yoğun talep üzerine yapımına başladığımız lisemizde gençlerimiz daha iyi eğitim alacak. Eğitime katkı sunan bir Büyükşehir Belediyesi olarak, Altınordu ilçemizde Büyükşehir İmam Hatip Lisesi ve yurtlar olmak üzere birçok kurumumuzu hizmete sunduk. Büyükşehir Belediyemizin insanımızı geliştirmeye yönelik yatırımları bundan sonra da devam edecek” dedi.

 



Ordu Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön