26 / 04 / 2024

İkog Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İkog Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İkog Gayrimenkul Anonim Şirketi, Yakup Kasa Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi, Özkul Sokak Köşem Apartmanı'nda kuruldu.



İkog Gayrimenkul Anonim Şirketi, Yakup Kasa Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi'nde kuruldu.


İkog Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.  2-internet üzerinden her türlü  gayrimenkul; alım,satım, kiralama komisyonculuğu hizmetleri vermek. 3-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak KONUSU İLE İLGİLİ OLMAK ŞARTI İLE AŞAĞIDAKİ İŞLEM VE  FAALİYETLERDE BULUNABİLİR. 1- Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. iktisap etmek devir ve  ferağ etmek Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2-Şirketin işleri için gerekli taşıtları iktisap etmek devir etmek ve satmak bunlar üzerinde ayni ve şahsi tasarruflarda bulunmak, konusu ile ilgili işlerde resmi ve hususi şahıslarla ve hükmi şahıslarla karşılıklı taahhütlerde bulunmak ve ihalelere iştirak etmek. 3-Şirket maksat ve konusu çerçevesinde kalmak şartı ile bütün hakları iktisap ve boçları ilzam edebilir. Şirket faaliyeti için her çeşit gerekli iç ve dış istikraz muameleleri yapmak, adi ve müteselsil kefalet, rehin, ipotek ve vesair her türlü teminatları almak ve yapmak, çözmek her çeşit banka kredileri temin etmek Şirket konusu ile ilgili yurt içi ve yurt dışı ihalelere katılabilir ve taahhütlerde bulunabilir. 4-Şirket maksat ve mevzuuna giren işlerde hakiki ve hükmi şahıslarla birlikte yeni şirketler kurabilir ve kurulmuş şirkete ortak olabilir. yabancı ortak alabilir, gerekli izinleri almak şartı ile yabancı personel çalıştırabilir. 5-Şirket konuları ile ilgili mümessillik, müşavirlik,acentelik, patent, lisans, imtiyazlar, ticaret ünvanları satın alabilir,kendi adına tescil ettirebilir, devir edebilir, konuları ile ilgili tesisler kurabilir, Bunları kısmen devredebilir ve kiraya verebilir. Telif hakları satın alabilir ve verebilir.  



Geri Dön