25 / 04 / 2024

İKS Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


İKS Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Aşçı ve Selim Ersoy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Bayrampaşa, Orta Mahallesi, Fatih Sokak'ta kuruldu.



İKS Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Aşçı ve Selim Ersoy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Bayrampaşa, Orta Mahallesi, Fatih Sokak'ta kuruldu. 


İKS Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - bir organizasyonun stratejik, mali,pazarlama, üretim,iş süreçleri proje vb. yönetim hizmetleri ile ticari marka ve imtiyaz konularında danışmanlık yapmak ve bu konularda açılacak tüm kamu ve özel  ihalelere katılmak. -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve bu konularda açılacak tüm kamu ve özel  ihalelere katılmak. -Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. -Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının izin verdiği her seviyede ana okulu, ilk okul, orta öğretim lise açmak,işletmek, ve bu konularda açılacak tüm kamu ve özel  ihalelere katılmak -Çeşitli mesleki alanlarda beceri kazandırmak maksadıyla sanat ve mesleğe yönelik (bilgisayar, daktilo, muhasebe, modelistlik, stilistlik) eğitim ve öğretim vermek, özel dershane ve kurs açıp işletmek. -Her türlü eğlence ve gösteri merkezi, sergi ve panayır alanı, kongre merkezi, sanatsal gösteri merkez kompleksi işletmek, kiraya vermek, kiralamak ve danışmanlık yapmak. Yetkili mercilerden izin almak kaydıyla yurt içinde ve yurt dışında sanat ve eğlence gösterileri, konserler, müzikal oyunlar, tiyatro oyunları, folklor gösterileri, bale oyunları, eğlence ve yarışma programları ve benzeri sanat ve eğlence faaliyetleri organize etmek, sergilemek, tertip etmek veya ettirmek. -Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. -Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. -Her türlü gıda maddelerinin imalatını yapmak,almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek.



Geri Dön