26 / 04 / 2024

Iksa İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Iksa İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İlhami Kaymak ve Serdar Altınbaş ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Iksa İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün İlhami Kaymak ve Serdar Altınbaş ortaklığında kuruldu. 


Iksa İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü tabldot yemek üretimi ve satısını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dagıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel isletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b.Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satısının yapılabilecegi tesisleri kurar, isletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon islerini yapar. c.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eglence yerleri kurmak, isletmek, isletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek......ve anasözleşmesinde yazılı işler.



Iksa İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Levent Mah.Yosun Sk.N.8 Beşiktaş 


Geri Dön