25 / 04 / 2024

İldem Park AVM 2016 yılında açılacak!

İldem Park AVM 2016 yılında açılacak!

Kayseri İldem Fatih Mahallesi'nde inşasına başlanan ve Sierra Reval adlı kiralama ve gayrimenkul yönetimi sektöründe faaliyet gösteren şirketin kiralama ve satışını gerçekleştireceği 'İldem Park', İldem'e renk katacak...



Kayseri İldem Fatih Mahallesi'nde inşasına başlanan ve Sierra Reval adlı kiralama ve gayrimenkul yönetimi sektöründe faaliyet gösteren şirketin kiralama ve satışını gerçekleştireceği 'İldem Park', İldem'e renk katacak. 


2016'NIN İLK ÇEYREĞİNDE AÇILACAK

İldem Park AVM inşaatının üstlenicisi şirketten alman bilgilere göre, Erciyes Toplu Yapı Kooperatifi tarafından geliştirilecek inşaatın, 2016 yılının ilk çeyreğinde bitirilerek hizmete açılacağı bildirildi. Hızlı kentleşme süreci yaşayan bölgelerden biri olan Kayseri Gesi bölgesinde inşa edilecek 'İldem Park' Alışveriş Merkezi ile bu yerleşimin yerinin daha da canlanacağı düşünülüyor. 


15 BİN 750 METREKARE ALAN 

Şirket tarafından verilen bilgilerde, İldem Park'ın toplam 15 bin 750 metrekare kiralanabilir alana sahip olduğu dile getirildi. AVM bünyesinde ise 92 mağaza, 250 araçlık da otopark bulunuyor. 


Kayseri Anadolu Haber


Geri Dön