26 / 04 / 2024

Ilgaz Kafe Bar Yayıncılık ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Ilgaz Kafe Bar Yayıncılık ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Coşar ve Turak Tarancı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Kartal, Kordonboyu Mahallesi'nde kuruldu.



Ilgaz Kafe Bar Yayıncılık ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Coşar ve Turak Tarancı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Kartal, Kordonboyu Mahallesi'nde kuruldu. 


Ilgaz Kafe Bar Yayıncılık ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.  Her türlü içkili ve içkisiz restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar, b. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini,pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak  c. Her türlü gıda maddelerinin üretimini , pazarlamasını yapmak ve bu alanda marketler , süper marketler , şarküteriler, büfe, kafe ,çay bahçesi açmak ,açılı olana ortak olmak ,ortak almak. Bununla ilgili her türlü gıda ,içecek ve ihtiyaç maddelerinin toptan  perakende satışını ve ithalat , ihracatını yapmak.  d. Sesli ve ışıklı,görüntülü gösteriler yapmak,mevcut organizasyonlara katılmak, Konserler  düzenlemek, e. Her türlü ortamda üretilen fikir ve sanat eserlerinin tasarımı, yayınlanması,çoğaltılması, dağıtımı, pazarlaması, tanıtımı, sergilenmesi, fikir ve sanat eseri sahipleri ile yayıncıların telif haklarının temsili ve satışını yapmaktır. f. Günlük, haftalık, aylık veya kısa ve uzun dönemli veya dönemsiz olarak Türkçe veya yabancı dilde gazete, dergi, kitap, ansiklopedi, risale, broşür gibi mevkuteyi çıkartmak, yurt içine ve yurt dışına yaymak, satmak ve pazarlamak.  g. Yabancı ülkelerde yayınlanmış her nevi kitap, dergi, broşür ve benzerlerinin ithali, dahili ticaretini yapmak. ğ. İlanların gazete, dergi, kitap gibi süreli ve süresiz yayın organlarında yayınlanmasını sağlamak. h. Her türlü kitap, dergi ve gazetenin yayınlanmasını temin amacı ile baskı işleri yapmak, matbaa kurmak ve işletmek. i.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.



Geri Dön