29 / 03 / 2024

Ilgın Kaymakamlığı Malmüdürlüğü'nden 4 milyon 714 bin 236 TL'ye 2 adet arsa!

Ilgın Kaymakamlığı Malmüdürlüğü'nden 4 milyon 714 bin 236 TL'ye 2 adet arsa!

Ilgın Kaymakamlığı Malmüdürlüğü Konya Ilgın'da yer alan 2 adet arsayı satıyor. Arsaların satışı 13 Ağustos 2014 tarihinde saat 14:00 ile 15:30 arasında yapılacak...



Ilgın Kaymakamlığı Malmüdürlüğü Konya Ilgın, Ilıca Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 4.714.236 TL bedelle satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle satışı yapılacak olan arsa niteliğineki taşınmazlar 13 Ağustos 2014 tarihinde saat 14:00 ile 15:30 arasında ihaleye çıkacak.


İhaleye iştirak edecek kişilerin, en geç yukarıda yazılan ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığı'na ulaşması gerekiyor. Taşınmazlar satışı Ilgın Malmüdürlüğü Milli Emlak Servisi Odasında yapılacak.


İhale İlanı


KONYA VALİLİĞİ ILGIN KAYMAKAMLIĞI MALMÜDÜRLÜĞÜNDEN;


Satılmasına karar verilen taşınmazın, cinsi, kıymeti, adedi, önemli özellikleri


TAŞINMAZIN


Özellikleri: Konya ili Ilgın İlçesi Ilıca Mahallesi Tülüce Mevkiinde yer alan 2 adet arsa Ilgın Kaymakamlığı Malmüdürlüğü tarafından 4.714.236 TL bedelle satılacaktır.


Kıymeti: 4.714.236 TL


Pafta: L27B23B23C


Ada: 254


Prsel: 429/431


İmar Durumu: Termal Turizm Alanı


Hazine Hiissesi: Tam


Yüzölçümü: 50.018,23/43.181,26


1 - Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmaz malların satışı, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine göre Açık Teklif usulü ile hizasında gösterilen gün ve saatte Ilgın Malmüdürlüğü Milli Emlak Servisi Odasında dosyasında mevcut şartname gereğince yapılacaktır.

2 - Teklifler posta ile iadeli taahhütlü olarak gönderilebilir. Posta ile gönderilen tekliflerin ilanda belirtilen ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına ulaşması şarttır.

Postayla gönderilen teklifler son ve kesin teklif olarak kabul edilecektir. Postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

3 - Satışı yapılan taşınmaz mallar K.D.V.’den satış ve devir işlemleri ile bu işlemler sırasında düzenlenen belgeler vergi, resim ve harçtan müstesnadır. Satışı yapılan taşınmaz mallar 5 yıl süre ile Emlak Vergisinden muaftır.

4 - Şartname ve ekleri idaremizde bedelsiz olarak görülebilir.

5 - Satışı yapılan taşınmaz malların ihale bedeli defaten ödenebileceği gibi, ihale bedelinin Belediye ve Mücavir Alanları içerisinde 5.000,00.-TL, bu sınırlar dışında ise 1.000,00.-TL’yi aşması halinde, talep üzerine, bedelin 1/4 ü peşin, kalan kısmı yıllık kanuni faiz uygulanmak suretiyle en fazla iki yılda taksitler halinde ödenmek üzere taksitlendirme yapılabilecektir

6 - İhaleye katılabilmek için isteklilerin;

a) Yasal yerleşim yeri sahibi olmaları,

b) Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri,

c) Geçici Teminata ait belge ile birlikte TC Kimlik Numarası bulunan Kimlik Belgesinin aslı ve fotokopisi,

ç) Geçici teminatı yatırmış olmaları (Geçici Teminatların banka teminat mektubuyla verilmesi halinde, Teminat Mektubunun Geçici, Süresiz, Limit içi olması ve teyit yazısınında ibrazı gerekir.)

d) Özel hukuk tüzel kişilerinin, yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak, 2014 yılı vizeli Ticaret Odası veya Meslek Odası sicil kaydı ve ihaleye katılacak kişi için düzenlenmiş Noter Tasdikli yetki Belgesi ve imza sirküsünü vermeleri kamu tüzel kişilerinin ise, tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi vermeleri şarttır.

e) Gerçek şahıslar adına vekaleten katılacakların noter tasdikli vekaletnamesi ve imza sirküsü ile birlikte komisyon huzurunda hazır bulunmaları gerekir.

7 - İşgalli taşınmaz mallardan doğacak her türlü ihtilaflar alıcısına aittir.

8 - Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Komisyonların ihaleyi yapmama kararı kesindir.

9 - Türkiye genelindeki ihale bilgileri http://www.milliemlak.gov.tr adresinden öğrenilebilir. (TEL: 0 332 881 63 67)

İlan olunur.


İlanın tam metni için tıklayın



Geri Dön