27 / 04 / 2024

İlimtepe Sarıçam Evleri satılık!

İlimtepe Sarıçam Evleri satılık!

Firma: Adana Büyükşehir Belediyesi - Yeni Adana İmar A.Ş.

Proje: İlimtepe Konutları

İlk etabında 156 adet daire bulunan proje Adana'nın Sarıçam İlçe' sine bağlı Sofulu 'da yükseliyor. İlimtepe Sarıçam Evleri satılık toplam 3 bin adet daireden oluşuyor.



Yaklaşık 3 bin adet daireden meydana gelmesi planlanan İlimtepe projesi  Adana  Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Projenin ilk etabında 156 adet daire bulunuyor.


Sosyal alanlarına göre İlimtepe projesinde basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, açık ve kapalı otoparkı, açık yüzme havuzu, spor alanı yer alıyor. 


İlimtepe projesinde ödeme seçeneklerine göre yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan kısım için Halk Bankası'ndan konut kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 


Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da hayata geçirilen projede fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Proje toplam 10 bin 706 metrekare arsa alanına yayılıyor.


İlimtepe Sarıçam Evleri satılık 1+1 daire fiyatları 99 bin TL ile 115 bin TL ,2+1 daire fiyatları 129 bin TL ile 159 bin TL, 3+1 daire fiyatları 169 bin TL ile 195 bin TL arasında değişiyor. 


Telefon: 444 13 07

www.adanaimarinsaat.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön