29 / 03 / 2024

İlkadım Belediyesi ekmek üretim tesisi yaptıracak!

İlkadım Belediyesi ekmek üretim tesisi yaptıracak!

Samsun İlkadım Belediyesi 7 bin 347 metrekare arsa üzerine, günlük en az 80 bin ekmek üretme kapasitesine sahip ekmek üretim tesisi yaptıracak



Samsun İlkadım Belediyesi Derecik Mahallesi´ndeki 7 bin 347 metrekare arsa üzerine, mevcut imar planına uygun olarak günlük en az 80 bin ekmek üretme kapasitesine sahip ekmek üretim tesisi yaptırmak üzere ihale açtı.

İlkadım Belediyesi arsa üzerine yapılacak ekmek üretim tesisine ek olarak belediye sınırları içinde belirlenecek 60 noktaya 2x3 metre ebatlarında prefabrik ekmek satış büfesi yapılmasını istedi. Üretim tesisi ve satış noktalarının yapımı karşılığında 20 yıllığına kullanım süresi tanınan ihalenin tahmini bedeli 8 milyon 182 bin 200 TL+KDV olarak belirlenirken geçici teminat olarak 245 bin 466 TL istendi. İhalenin 28 Eylül 2010 tarihinde yapılaca açıklandı.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön