20 / 04 / 2024

İlkadım'da Yeni Belediye Hizmet Binası 18 ayda tamamlanacak!

İlkadım'da Yeni Belediye Hizmet Binası 18 ayda tamamlanacak!

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Belediye Hizmet Binası'nın resmi temel atma töreni Mayıs ayının ilk haftasında yapılacak, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok binanın 18 ayda teslim edileceğini söyledi.





İlkadım Belediyesi Yeni Belediye Hizmet Binası'nın resmi temel atma töreni mayıs ayının ilk haftasında yapılacak, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok binanın 18 ayda tamamlanacağını söyledi. İlkadım Belediyesi Başkam Erdoğan Tok. Kıran Mahallesi Eğitim Araştırma Hastanesi yanı. Ulugazi  TOKİ  konutları önünde belediyeye ait 20 dönümlük arazide 11 dönümlük alana inşa edilen ilkadım Belediyesi Yeni Belediye Hizmet Binası şantiye alanını gezdi. Geçen ay hafriyat çalışmaları için ilk kazmanın 

vurulduğu Yeni Belediye Hizmet Binasının şantiyesinde temel direklerinin bağlandığı inşaat alanını gezen Başkan Erdoğan Tok. mühendislerden çalışmalarla ile ilgili bilgi aldı. 


Daha iyi hizmet 


Başkan Tok. 18 ayda tamamlanacak olan ilkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binasının temel atma törenini mayıs ayının ilk haftası yapmayı düşündüklerini kaydetti. Tok. "İlçemizde İlkadım ve Gazi binalarında hizmet vermekteyiz. Binaların ayrı yerlerde olmasından dolayı kopukluklar yaşamaktayız. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına teknik ve idari birimleri tek çatı altında birleştireceğiz. Tanı teşekküllü, içerisinde birçok yapının bulunacağı bir külliye olarak yapılandırdığımız alanda inşa edilen Yeni Belediye Hizmet Binası yanma 2600 metrekarelik bir sahaya bekliye olarak camii yapıyoruz. Karşısına da Kongre ve Kültür Merkezi inşa edeceğiz. Belediye binamız, hem yeni görünümüne kavuşacak hem de modem ve akıllı belediyecilik kapsamına sahip olacak" diye konuştu. 


Posta Karadeniz 


Geri Dön