26 / 04 / 2024

İlkadım'ın kaderi belli oldu!

İlkadım'ın kaderi belli oldu!

Samsun'da, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Yerinde Dönüşüm' ile ilgili, "İlkadım'ın kaderi bu projede" değerlendirmesinde bulundu.



AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı 64'üncü Danışma Meclisi toplantısında konuşan Belediye Başkanı Erdoğan, 'Yerinde Dönüşüm' projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Tok, İlkadım'ın geleceğine yön verecek olan çalışmanın 'yerinde dönüşüm projesi' olduğuna dikkat çekti.   Yıldıray Çınar Kültür Merkezi'nde milletvekilleri Fuat Köktaş ve Hasan Basri Kurt'un da katıldığı toplantıda konuşan Tok,çarpık kentleşme sorunu ile birlikte ilçede kentsel yenileme anlamında 'yerinde dönüşüm projesi'ni hayata geçireceklerini hatırlatarak, "Yerinde dönüşüm çalışmaları, İlkadım'ın çehresini önemli ölçüde değiştirecek" dedi.


VATANDAŞLAR DÖNÜŞÜMÜ BEKLİYOR!..

İlkadım'ın geleceğine yön verecek olan çalışmanın yerinde dönüşüm projesi olduğuna dikkat çeken Başkan Tok, "İlçemizde yenileme çalışması yapacağımız mahallerde inşaat haklarının emsal değerini çok yükselttik. Mahallelerimizin imar durumu ve kentsel dönüşümü yerinde dönüşüm olarak gerçekleştirme noktasında 1.5 yıldan bu yana çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. İlçemizde yerinde  dönüşümü gerçekleştirme oranı oldukça yüksek. Artık halkımız bunu bekliyor. Bizler vatandaşlarımızı mağdur etmeden bir çalışma yapacağız. Belediye olarak biz tüm çalışmalarımızı gerçekleştirerek Büyükşehir Belediyesi'ne gönderdik. Oradan çıkan kararı bekliyoruz" diye konuştu. - 


55 Yenigün


Geri Dön