25 / 04 / 2024

İlkbahar Rezidans ulaşım bilgileri!

İlkbahar Rezidans ulaşım bilgileri!

Firma: Sur Yapı

Proje: İlkbahar Rezidans

İlkbahar Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje Kuzey Ormanları'na, TEM Otoyolu'na ve Paşaköy gişelerine yakın yerde yer alıyor. Toplam 250 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanıyor.



İlkbahar Rezidans projesi toplam 57 bin 668 metrekarelik inşaat alanında yükseliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor.


İlkbahar Rezidans projesinde kiraz, elma, erik ve zeytin ağaçlarından oluşan meyve bahçeleri bulunuyor. İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yer alan proje  Sur Yapı  imzasıyla yükseliyor.


İlkbahar Rezidans projesinde dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlıyor ve 860 bin TL'ye kadar yükseliyor. Proje Sarıyer-Maslak-Levent-Beşiktaş hattı ile 3. Havalimanı'nın bağlantı güzargahlarına entegre ulaşım sağlayabilecek.


İlkbahar Rezidans projesinde ilk etabında 5 blokta 304 konut yer alırken ikinci etabında ise 200 konut bulunacak. Projede lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanıyor.

 

İlkbahar Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje TEM Otoyolu'na, Kuzey Ormanları'na ve Paşaköy gişelerine yakın yerde yükseliyor. Projede uzun yürüyüş parkurları, su göletleri, hobi bahçeleri, kitap okuma ve dinlenme alanları bulunuyor.


İlkbahar Rezidans iletişim

Web: www.suryapi.com.tr

Tel: 0216 422 65 14

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön